ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: ΦΑΝΤΑΣΜΑ… ΒΟΛΤΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ! (VIDEO)

36Μία ακόμη δημόσια εμφάνιση – αυτή τη φορά στην Αυστραλία – πραγματοποίησε επισκέπτης από τον… άλλο κόσμο, δίνοντας «τροφή» στους υποστηρικτές του… παραφυσικού και δουλειά στους κυνηγούς φαντασμάτων!
Η μυστηριώδης μορφή απαθανατίστηκε να «σουλατσάρει» στον κήπο ενός σπιτιού στο Queensland που πιστεύεται ότι είναι στοιχειωμένο, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες της οικογένειας που διαμένει σε αυτό, έχει δεχθεί απόκοσμες παρενοχλήσεις ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια.
Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που απευθύνθηκε στους Toowoomba Ghost Chasers (κάτι σαν τους Ghostbusters), οι οποίοι και «συνέλαβαν» ένα λευκό φως να κινείται ανάμεσα στα δέντρα, να εξαφανίζεται και να κάνει ξανά την εμφάνισή του!

«Δεν μπόρεσε κανείς να δώσει κάποια λογική εξήγηση για το video», ανέφερε ένας από τους κυνηγούς φαντασμάτων, επιβεβαιώνοντας πως η μητέρας της οικογένειας έχει ξοδέψει κατά το παρελθόν χιλιάδες ευρώ σε babysitters, προκειμένου να προσέχουν στοιχειωμένες κούκλες, οι οποίες πίστευε ότι προκάλεσαν πυρκαγιά στο σπίτι!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *