Αυτές είναι οι 10 πιο απίστευτες εφευρέσεις! (VIDEO)

1Αυτές είναι δέκα από τις πιο απίστευτες εφευρέσεις που ξεχωρίζουν για την ευρηματικότητα τους και την καινοτομία τους… Αυτό το βίντεο σαρώνει στο διαδίκτυο, και πρέπει να το δεις!
Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε τις απίστευτες αυτές εφευρέσεις που θα σας κάνουν να απορείτε για την χρησιμότητα τους στην καθημερινή ζωή των Ιαπώνων.

Mια από τις πατέντες  είναι ένα αυτόματο ρομπότ με το όνομα «ΜΟΤΟΜΑΝ SDA10», το οποίο έχει την δυνατότητα να ετοιμάζει την ζύμη, να ψήνει αφράτες τηγανίτες (pancakes) και από τις δύο πλευρές, αλλά και να τις σερβίρει στο πιάτο, τοποθετώντας τα υλικά της αρεσκείας σας (π.χ. σιρόρι, σοκολάτα).Μια άλλη εφεύρεση που θα σας αφήσει άφωνους είναι τα ξενοδοχεία- κάψουλες, τα οποία μπορούν να χωρέσουν μέχρι και ένα δίμετρο άνθρωπο. Το κόστος τους είναι πολύ μικρό (από 25 έως 50 δολάρια) γεγονός που αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για όσους τουρίστες επισκέπτονται την χώρα, ενώ, παρέχονται όλες τις υπηρεσίες (τηλεόραση, κρεβάτι), όπως ακριβώς ένα κανονικό δωμάτιο.

Μια άλλη περίεργη εφεύρεση είναι ο «τρίφτης βουτύρου», όπου με μερικές μόνο περιστροφές, μπορείτε να  αλείψετε πιο εύκολα το βούτυρο στο ψωμί σας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *