Αυτή είναι η πιο όμορφη Booker μοντέλων στην Ελλάδα

1Νέα, ωραία και πετυχημένη. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Aθηνα και μολις στα 27 της χρόνια εχει καταφέρει να συνδυάσει δυο εντελώς διαφορετικούς κόσμους και μάλιστα με εξαιρετική επιτυχία.

Από τον χώρο των εφαρμοσμένων μαθηματικών που σπούδασε, βρέθηκε στο τμήμα marketing στον χώρο της υγείας μεγάλων εταιρειων παραφαρμακευτικων προϊόντων και ήδη καταγράφει πολυετή και επιτυχημένη πορεία. Ταυτόχρονα αποτελεί μια από τις πιο ταλαντούχες bookers στον χώρο του μόντελινγκ χάρη στον άψογο επαγγελματισμό , την αμεσότητα και την εξαιρετική ικανότητα στη διαχείριση των μοντέλων.Όπως δηλώνει η ιδια «παρότι οι δυο κόσμοι εκ πρώτης όψεως μοιάζουν εντελώς διαφορετικοί, πιστεύω οτι ο ένας συμπληρώνει τον αλλον και στην εποχή που ζούμε πρεπει να είμαστε πολυδιάστατα εργαλεία. Γιατί όλοι οι χώροι απαιτούν προσήλωση, οργάνωση, ευγένεια, όρεξη αλλά και μεγάλη εργατικότητα. Ο χώρος του μόντελινγκ εχει και εκείνος πολλες προκλήσεις, είναι πολύ ενδιαφέρων και πολλές φορές άδικα λασπολογείται από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν, αλλά έχουν άποψη για όλα!

Φυσικά πολύτιμη αρωγός και συνεργάτης σε όλο αυτό υπήρξε και υπάρχει, η άψογη καθοθήγηση της ιδιοκτήτριας του πρακτορείου Happy people models, Κυρίου ΒΕΝΕΤΙΑ.» Μας κλείνει το μάτι και μας λέει: «Δεν υπάρχουν μυστικά, απλά να αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις, αρκεί. » -Εμείς πάλι να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο σε δύο άψογες επαγγελματίες και υπέροχες κοπέλες, εσωτερικά και εξωτερικά!

123 - Copy34 - Copy

via

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *