Αυτή είναι η 18χρονη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που ποζάρει και κατακτά τον κόσμο… [photos]

5Mια νέα πριγκίπισσα, η 18χρονη Μαρία-Ολυμπία ανεβαίνει με πολύ γοργούς ρυθμούς τα σκαλιά της δημοσιότητας και ήδη το όνομά της φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα πολλών ΜΜΕ στην Αγγλία και στην Αμερική…
Ο λόγος για την κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου, άρα και εγγονής του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου

Σύμφωνα με το e-go, πρόσφατα έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό W, ποζάροντας με τις καλύτερες δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών πάνω της

Η Ολυμπία αυτές τις ημέρες απασχόλησε για άλλη μία φορά τα media, καθώς φόρεσε τις δημιουργίες της διάσημης σχεδιάστριας Diane Von Frustenberg, η οποία γιορτάζει τα 40 χρόνια της στη μόδα.

Η 18χρονη γαλαζοαίματη επέλεξε να φορέσει το αγαπημένο wrap dress της σχεδιάστριας και με μοτό το «Give out what you want to get back» και οιφωτογραφίες της κάνουν το γύρο της υφηλίου!

Πώς έφτασε τώρα και η 18χρονη Ολυμπία φωτογραφήθηκε για την Diane Von Furstenberg;

Η απάντηση είναι απλή. Η αδελφή της Μαρί Σαντάλ, Αλεξάνδρα, έχει παντρευτεί τον γιο της γνωστής σχεδιάστριας και η μητέρα της Μαρί Σαντάλ μπορεί να κατάγεται από μία οικογένεια κοινών…θνητών, όμως έχει τεράστια οικονομική εξουσία.

Η οικογένεια του “Παύλου της Ελλάδας” ή Παύλου Γκλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ ζει στο Λονδίνο από το 2002 αλλά η νεαρή Ολυμπία γεννήθηκε το 1996 στη Νέα Υόρκη.

Οι γονείς της παντρεύτηκαν το 1995 στο Λονδίνο. Πριν από το γάμο οι εξόριστοι βασιλείς της Ελλάδας, της Δανίας και της Ισπανίας μαζεύτηκαν στην πολυτελή κατοικία τους στο Hampstead, στο βόρειο Λονδίνο για τον αρραβώνα. Τότε η Μαρί Σαντάλ ήθελε να αφιερωθεί στην τέχνη αλλά μετά την απόκτηση της κόρης της Ολυμπίας, άλλαξε σχέδια και αποφάσισε να καταπιαστεί με τον σχεδιασμό παιδικών ενδυμάτων.

Η Μαρί Σαντάλ επίσης έχει καταγραφεί σαν μια πριγκίπισσα με τις περισσότερες τιάρες, ακόμη και σε σχέση με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, δεν χάνει ευκαιρία να παραβρεθεί σε εκδηλώσεις ενώ έχει γίνει διάσημη στα κοινωνικά δίκτυα, ανεβάζοντας φωτογραφίες από την ιδιωτική της ζωή. Πιστή στα χνάρια της και η Ολυμπία είναι εξαιρετικά ενεργή στα προσωπικά της social media ακι δεν χάνει την ευκαιρία να μοιράζεται με τους φίλους της στιγμιότυπα της ζωής της!

Πηγή

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *