ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ !! ΣΑΛΟΣ από τις δηλώσεις μέλος της Λέγκας του Βορρά: «Όλοι οι μουσουλμάνοι είναι γουρούνια» !!!

5Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις μέλους της ιταλικής ξενοφοβικής Λέγκας του Βορρά, στην Ιταλία.
Η πρώην περιφερειακή σύμβουλος της κεντροδεξιάς στην περιοχή Καλεντζάνο της Φλωρεντίας, Μόνικα Κάστρο, και η κόρη της Τζούλια Ντεβέσκοβι εξέφρασαν την απέχθειά τους για τους μουσουλμάνους που ζουν στην Ιταλία μέσω αναρτήσεών τους στο Facebook.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η 20χρονη Ντεβέσκοβι, η οποία είναι μέλος της Λέγκας του Βορρά, προχώρησε σε χυδαίους χαρακτηρισμούς για τους μουσουλμάνους και τον ισλαμισμό.

«Όλοι οι μουσουλμάνοι είναι γουρούνια», έγραψε στο προφίλ της στο Facebook η Κάστρο και στο ίδιο επίπεδο ακολούθησε η 20χρονη κόρη της με σχόλια όπως:

«Τριγυρίζουν με ένα κουρέλι στο κεφάλι και πιστεύουν σε μία θρησκεία του κ…».
Ωστόσο, δεν περιορίστηκαν στις παραπάνω αναρτήσεις, αλλά η Ντεβέσκοβι συνέχισε γράφοντας:

«Εγώ με τη μαντίλα καθαρίζω τον κ… μου» και «Για εμένα οι μουσουλμάνοι είναι βρώμικα γουρούνια, χωρίς να θέλω να προσβάλλω τα ζώα, και ελπίζω μία ημέρα να καταφέρουμε να μην θυμόμαστε την ύπαρξή τους».

Ι ισλαμική κοινότητα της περιοχής είναι πιθανό να προχωρήσει σε μήνυση εις βάρος τους, παρότι η νεαρή υποψήφια τώρα αναδιπλώνει τις δηλώσεις της υποστηρίζοντας ότι ανήρτησε τα παραπάνω μηνύματα θέλοντας να καταγγείλει την παραβίαση των γυναικείων δικαιωμάτων εξαιτίας της υποχρεωτικής μαντίλας.

«Είπα αυτά που είπα και δεν πιστεύω ότι έκανα κάτι κακό. Είμαι πεπεισμένη για αυτά που έγραψα. Το να φοράει κανείς μαντίλα είναι προσβλητικό για εμένα», πρoσθέτει η 20χρονη.

πηγή

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *