Αυτοί είναι οι βουλευτές που προειδοποιήθηκαν ότι «Θα βρεθεί το κεφάλι τους σε χαντάκι αν προδώσουν την Μακεδονία»

Οι Anonymous Greece υπέκλεψαν έδωσαν στη δημοσιότητα λίστα με τα στοιχεία επικοινωνίας και τα κινητά τηλέφωνα των 300 της Βουλής, καλώντας τους πολίτες να εκφράσουν την αντίδρασή τους προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τους αποστάτες των ΑΝΕΛ, όπως ο περίφημος Σαράντης Παπαχριστόπουλος που προτίθενται να υπερψηφίσουν την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια!

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ που έχει διαφοροποιηθεί από την κομματική γραμμή και ετοιμάζεται να ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηριστικά τόνισε ότι “κάθε δέκα λεπτά χτυπάει τηλέφωνο. Μου λένε”είσαι προδότης, θα δικαστείς για εσχάτη προδοσία, το κεφάλι σου σε χαντάκι θα βρεθεί” και διάφορα άλλα. Δεν μπορώ να δουλέψω (σ.σ.: δηλαδή τι ακριβώς δουλειά κάνει αφού όλη την ώρα είναι στα κανάλια και τα ραδιόφωνα και λέει ότι θα ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών), έχω διαγράψει 200 μηνύματα.

Εγώ δεν φοβάμαι, δεν πήρα ποτέ αστυνομικούς και δεν θα πάρω. Κάποιοι άλλοι όμως έχουν οικογένειες και παιδιά. Ο κ. Κυρανάκης έλεγε με τόση άνεση για λογοδοσία.

Μα δεν μιλάμε γι’ αυτό. Κάποιος το έχει δουλέψει όλο αυτό. Ακόμα και από το εξωτερικό με παίρνουν”.

Λογικό, αφού υπάρχουν Ελληνες και στο εξωτερικό και η συντριπτική πλειοψηφία τους τάσσεται κατά της εκχώρησης της Μακεδονίας που αυτός υπερψηφίζει.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος επιβεβαίωσε πάντως ότι θα δώσει και ψήφο εμπιστοσύνης, εφόσον χρειαστεί, και εν συνεχεία θα παραδώσει τη βουλευτική του έδρα:

“Εδώ και καιρό έχω πει. Το είπε και χθες. Μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών θα παραδώσω την έδρα. Αλλά δεν θέλω να πέσει η κυβέρνηση. Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι θέλουν να γίνουν εκλογές γρήγορα. Κάτι θέλουν να αποφύγουν.

Δεν θέλω να μιλήσω για ότι έγινε χθες. Εχω την αίσθηση πάντως ότι και άλλοι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης”.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής μέλη των Anonymous Greece υπέκλεψαν στοιχεία και τα κινητά τηλέφωνα των 300 της Βουλής και αμέσως μετά, αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (βασικά της Μακεδονίας) των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού έγιναν αποδέκτες μηνυμάτων ακόμη και τηλεφωνικών κλήσεων, μέσω των οποίων προειδοποιούνται από τους πολίτες ότι θα υποστούν τις συνέπειες της πράξης τους.

«Προδότη», «εθνομηδενιστή», «Θα βρεις το κεφάλι σου σε χαντάκι» είναι μερικές χαρακτηριστικές φράσεις που δέχονται.

Ένας από τους βουλευτές που δέχονται την συμφωνία των Πρεσπών, ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλης, ήταν και αυτός αποδέκτης της οργής των Ελλήνων.

«Ανθέλληνα, γιουσουφάκι, αν έχεις αρχ@@@@ ψήφισε τις Πρέσπες. Νομίζεις ότι εμείς οι νησιώτες δεν ξέρουμε να περπατάμε στην Αθήνα;» είναι ένα από τα μηνύματα που έχει δεχθεί, ενώ κάποιες άλλες φορές οι απειλές είναι ευθείες: «Νομίζεις ότι θα έχεις συνέχεια αστυνομικούς; Θα σε βρούμε όπου κι αν πας και θα φας κλωτσομπουνίδι».

Όπως και ο Παπαχριστόπουλος, υπογραμμίζει ότι δεν φοβάται. «Αν δεν πατούσα γερά στα πόδια μου, ως προς τις ιδέες και τις θέσεις μου, μπορεί και να ανησυχούσα. Δεν πτοούμαι από τις απειλές».

Εν πάση περιπτώσει «Κυριακή κοντογιορτή», όπως λέει ο λαός…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *