Αυτό ήταν το φορτίο του ναυαγίου των Αντικυθήρων (video)

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα εντυπωσιακό βίντεο με το ναυάγιο των Αντικυθήρων, όλο το ιστορικό των ανακαλύψεων και τα ευρήματα.

Η ιστοσελίδα kithera.gr δημιούργησε την πρώτη ολοκληρωμένη παρουσίαση για το σημαντικότερο, όπως αναφέρει, υποβρύχιο αρχαιολογικό χώρο παγκοσμίως, με στόχο την ενημέρωση του κοινού.

 

Μετά από έρευνα και μελέτη του υπάρχοντος υλικού, σχεδιάστηκε μια στοχοθετημένη παρουσίαση, που δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να βρει συγκεντρωμένο όλο το υλικό που χρειάζεται, ώστε εύκολα να κατανοήσει πλήρως τι ακριβώς συνέβη στο παρελθόν, και τι συμβαίνει σήμερα σε αυτή τη σημαντική έρευνα.

 

Ο μεγάλος όγκος υλικού που συγκεντρώθηκε σε κείμενα και φωτογραφίες, αποδόθηκε χρονολογικά κατά περιόδους, ενώ η δημιουργία όλων των αναγκαίων γραφιστικών και animations, έγινε με τρόπο ώστε το αποτέλεσμα να είναι απλό, ενδιαφέρον και προπαντός εύχρηστο.

 

Η παρουσίαση διάρκειας λίγων λεπτών, αφηγείται την ιστορία του αρχαίου ναυαγίου, μεταφέροντας τον επισκέπτη στο κλίμα του βυθού.

 

Παράλληλα, παρουσιάζονται όλα τα σημαντικά ευρήματα από την στιγμή της ανακάλυψης του ναυαγίου, μέχρι τις σημερινές προσπάθειες με τον πλέον εξελιγμένο εξοπλισμό.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *