Αυτό είναι το μεγαλύτερο καταμαράν του κόσμου: Σαν να μένεις σε χλιδάτη βίλα (φωτό)

1Οσοι θέλουν τις ανέσεις ενός σούπερ-γιοτ με την αίσθηση ενός σπορ σκάφους και έχουν αμέτρητα χρήματα, τότε το Hemisphere είναι ότι χρειάζονται.

Σχεδιάζεται και παράγεται από το ναυπηγείο Pendennis Shipyard, έχει 44 μέτρα μήκος και17 μέτρα πλάτος. Στο εσωτερικό, το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 12 άτομα με δύο πανομοιότυπες σουίτες και πολλά άλλα υπνοδωμάτια, στο κύτος του σκάφους.
Η διάταξη του σκάφους είναι απλή: υπάρχει ένα κάτω κατάστρωμα, το οποίο περιλαμβάνει δωμάτια για τους επισκέπτες και το προσωπικό, ένα μεσαίο κατάστρωμα το οποίο στεγάζει το μεγαλύτερο καθιστικό και ένα ανώτερο κατάστρωμα το οποίο στεγάζει το τζακούζι και το solarium. Με τα υπνοδωμάτια στο κύτος υπάρχει πολύ περισσότερος χώρος για καθιστικό ή τραπεζαρία, κάνοντας το Hemisphere να φαίνεται τεράστιο.
Το σκάφος δεν είναι διαθέσιμο στην αγορά, αλλά μπορεί να ενοικιαστεί για περίπου 280.000 δολάρια την εβδομάδα. Η τιμή περιλαμβάνει πρόσβαση στις εκτενείς εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ και ένα πλήρες πλήρωμα 10 ατόμων, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται και πιστοποιημένοι εκπαιδευτές κατάδυσης.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *