Αυτό θα πει επιτυχία: Πριν τα 20 τους έβγαλαν το πρώτο τους εκατομμύριο

1Υπάρχουν επιχειρηματίες που πλούτισαν γρήγορα, απολαμβάνοντας στα 30 και στα 40 τους αμύθητες περιουσίες, αλλά αυτοί που ξεχωρίζουν είναι όσοι έβγαλαν το πρώτο τους εκατομμύριο πριν ακόμη αποκτήσουν άδεια για αγορά αλκοόλ!

Λίγο μετά την εφηβεία συνήθως οι νέοι κοιτούν ποιο επάγγελμα θα επιλέξουν που θα τους εξασφαλίσει μία καριέρα μελλοντικά, ενώ άλλοι ψάχνουν για δουλειές “του ποδιού” ίσα ίσα για το χαρτζιλίκι τους.
Αυτοί όμως οι νέοι κατάφεραν να βγάλουν εκατομμύρια πριν ακόμα κλείσουν τα 20!

Ashley Qualls

Ίδρυσε την WhateverLife.com το 2004, όταν ήταν μόλις 14 ετών, για να επιδείξει τις ικανότητές της στο σχέδιο. Ένας ανώνυμος αγοραστής της πρόσφερε 1,5 εκατ. δολάρια και ένα αυτοκίνητο της επιλογής της, αλλά εκείνη αρνήθηκε.

Julieth Brindak

Άρχισε να σκετσάρει ήρωες σε ηλικία 10 ετών και στα 16 της δημιούργησε μία κοινωνική πλατφόρμα δικτύωσης. Η εταιρεία  “Miss O & Friends” αποτιμάται πλέον στα 15 εκατ. δολάρια.

Sean Belnick

Με μόλις 600 δολάρια, ο Belnik ξεκίνησε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στην ηλικία των 16, πουλώντας μικρά αντικείμενα όπως κάρτες ανταλλαγής. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τα έπιπλα, ίδρυσε την BizChair.com και στα 20 του, είχε περιουσία 24 εκατ. δολάρια.

Adam Horwitz

Όταν ήταν μόλις 15, έβαλε στοίχημα με τον εαυτό του να βγάλει το πρώτο του εκατομμύριο πριν τα 21 του χρόνια. Είναι ο δημιουργός του Mobile Monopoly,  που βοηθά στην εκμάθηση mobile marketing.

Jon Koon

Ο Koon ήταν μόλις 16 όταν ξεκίνησε την επιχείρισή του, Extreme Performance Motorsports. Πλέον διαθέτει 40 εκατ. δολάρια και είναι σχεδόν βέβαιο ότι σύντομα θα γίνει δισεκατομμυριούχος.

Cameron Johnson

Στα 11 του έφτιαχνε ευχετήριες κάρτες βγάζοντας αρκετά χρήματα ώστε να ανοίξει τη δική του επιχείρηση. Το SurfingPrizes.com τζιράρει περίπου 350.000 δολάρια το μήνα. Στο λύκειο ο Cameron ήταν ήδη εκατομμυριούχος

Nick D’Aloisio

Στα 17 του κατασκεύασε μία εφαρμογή αξίας 30 εκατ. δολαρίων. Ξεκίνησε να ασχολείται με τους κώδικες και την κατασκευή εφαρμογών από τα 12 του.

Πηγή: BusinessInsider

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *