Αυτό φημολογείται ότι είναι το νέο συμβόλαιο του Μανωλά

1Happy end για τη Ρόμα -αλλά και για τον ίδιο αν ευσταθούν τα ποσά που παρουσιάζονται- φέρεται να παίρνει το σίριαλ του Κώστα Μανωλά.

Μετά από ένα θερμό καλοκαίρι (στο οποίο παρουσιάστηκε στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων όπως οι Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Τσέλσι) ο Έλληνας στόπερ είναι πολύ κοντά στο να σφραγίσει την παραμονή του στους «τζιαλορόσι».

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα «Calciomercato», που σημειώνει ότι οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών για επέκταση του συμβολαίου τους (που λήγει το 2019) είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μανωλάς ζητούσε ετήσιες αποδοχές 4 εκατ. ευρώ (αυτή τη στιγμή αμείβεται με 1,5 εκατ.), οι Ρωμαίοι προσέφεραν 2,5 εκατ. και τελικά η «χρυσή τομή» φαίνεται να βρίσκεται στα 3 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται, δε, το νέο συμβόλαιο θα έχει ισχύ ως το 2020 ή το 2021 και όποια ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον Έλληνα αμυντικό στο μεσοδιάστημα θα χρειαστεί να καταβάλλει ρήτρα 40 εκατ. ευρώ (χωρίς φυσικά να υπάρχει από ‘δω και πέρα η υποχρέωση της Ρόμα να καταβάλλει ποσοστό στον Ολυμπιακό).

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *