Αφού γλίτωσε, έχει σίγουρο το Λόττο (vid)

Αν η τύχη υπάρχει σε απόθεμα, τότε ο Αυστραλός οδηγός ενός μικρού αυτοκινήτου, που εντελώς άκριτα αποφάσισε να διασχίσει το ποτάμι στο πάρκο άγριας ζωής Kakadu της Αυστραλίας τη στιγμή που είχε ανέβει επικίνδυνα η στάθμη του, έχει πολύ μεγάλο.

Το Κάχιλς Κρόσινγκ, όπως ονομάζεται το συγκεκριμένο σημείο του ποταμού, είναι διάσημο για τη συγκέντρωση μεγάλου αριθμού κροκοδείλων. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος, που περίπου στο μέσον του περάσματος του ποταμού, ένα τεράστιο ερπετό περίπου τριών μέτρων, διασταυρώνεται με το αυτοκίνητο. Αν το χτυπούσε, θα αρκούσε για να το ρίξει στο ποτάμι και έτσι, ο οδηγός θα είχε να αντιπαλέψει με δύο ανυπέρβλητα προβλήματα: είτε τον πνιγμό, είτε να καταλήξει μεζές του κροκόδειλου.

Οι αρχές του πάρκου έδωσαν στη δημοσιότητα το video ακριβώς για να αποθαρρύνουν άλλους οδηγούς, να πάρουν στο μέλλον μια αντίστοιχα επικίνδυνη απόφαση. Τονίζοντας, επίσης, ότι τον περασμένο Ιανουάριο, ένας άντρας 47 ετών που διέσχισε πεζός το ίδιο σημείο, έχασε τη ζωή του όταν ένας κροκόδειλος τον προτίμησε για το μεσημεριανό του γεύμα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *