Τελευταία Νέα

Α.Σαμαράς προς Δ.Αβραμόπουλο για Προεδρία της Δημοκρατίας: “Ελπίζω να μην προδώσεις την παράταξη”

1“Στα άκρα” είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την σύγκρουση με την κυβέρνηση αλλά και με τον Επίτροπο Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΕ Δ.Αβραμόπουλο ο πρώην πρωθυπουργός Α.Σαμαράς σε περίπτωση που προταθεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο Α.Σαμαράς είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε δημόσια καταγγελία του Δ.Αβραμόπουλου ως “προδότη της παράταξης” σε περίπτωση που δεχθεί να αναλάβει τη θέση αυτή, απορρίπτοντας τις εισηγήσεις άλλων στελεχών του κόμματος να προχωρήσουν σε αποδοχή της υποψηφιότητας Δ.Αβραμόπουλου εάν αυτή υπάρξει.

“Τον Αβραμόπουλο η παράταξη τον ευεργέτησε επανειλημμένα, και τον επιλέξαμε να σταλθεί εκπρόσωπος ολόκληρης της χώρας στις Βρυξέλλες αναλαμβάνοντας ένα εξαιρετικά κρίσιμο πόστο, από το οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει ολόκληρη την Ελλάδα. Πως είναι δυνατόν τώρα να τα προδώσει όλα αυτά και να προσφέρει άλλοθι στο ΣΥΡΙΖΑ” έλεγε ο Α.Σαμαράς σε στενό συνεργάτη του σύμφωνα με απόλυτα έγκυρη πηγή της Συγγρού.

Πάντως πηγές από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η υποψηφιότητα Δ.Αβραμόπουλου.

Με τελείως διαφορετικό τρόπο πάντως θα αντιμετωπίζονταν η υποψηφιότητα Καραμανλή από τον Α.Σαμαρά στον οποίο “αναγνωρίζεται” το δικαίωμα να είναι υποψήφιος ΠτΔ καθώς συστηματικά απέχει από τον δημόσιο βίο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *