Α2: Αλληλομηνύθηκαν ο Κόμματος και ο διαιτητής Μπήτης

Α2: Αλληλομηνύθηκαν ο Κόμματος και ο διαιτητής Μπήτης

Στο αστυνομικό τμήμα… συνεχίστηκε η αναμέτρηση του Ερμή Αγιάς με την Καστοριά για την 29η αγωνιστική της Α2! Αποβολές, προσαγωγή και μηνύσεις μεταξύ του Κόμματου και του διαιτητή Μπήτη.

Η Καστοριά στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Α2 νίκησε 73-72 τον Ερμή Αγιάς στη Λάρισα σε ένα ματς γεμάτο ένταση, όπως προκύπτει και από τους ισχυρισμούς των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα για τα σφυρίγματα των δύο εκ των τριών διαιτητών, καθώς όπως τονίζουν "οι διαιτητικές αποφάσεις των κ.κ. Μπήτη και Λόρτου με αποκορύφωμα την αποβολή του Νέστορα Κόμματου (σ.σ. αποβλήθηκε και ο Αλέξης Ράπτης από τους φιλοξενούμενους, γεγονός που αναφέρεται από τους γηπεδούχους) λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έβγαλαν εκτός εαυτού ακόμη και τους πιο ήρεμους φιλάθλους του Ερμή".

Τα πνεύματα, όμως, από ό,τι φαίνεται δεν ηρέμησαν με το τέλος του παιχνιδιού, καθώς όπως υποστηρίζει ο Ερμής Αγιάς μ ο διαιτητής Δημήτρης Μπήτης ζήτησε ο Νέστορας Κόμματος να προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα για του υποβάλλει μήνυση για εξύβριση. Ο έμπειρος φόργουορντ – σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας του – μεταφέρθηκε με περιπολικό στην αστυνομική διεύθυνση και πέρασε στην… αντεπίθεση καταθέτοντας και αυτός με την σειρά του μήνυση για εξύβριση. Ο Ερμής Αγιάς μάλιστα καταγγέλλει πως ο Νέστορας Κόμματος έπεσε θύμα λεκτικής ρατσιστικής επίθεσης.

Η ανακοίνωση του Ερμή Αγιάς:

"Ο Κόμματος μηνύει Μπήτη

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας «συνεχίζεται» η αναμέτρηση του Ερμή με την Καστοριά!!!

Ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης κ. Μπήτης κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ζήτησε την προσαγωγή (!!!) του Νέστορα Κόμματου στο αστυνομικό τμήμα για να του υποβάλλει μήνυση για εξύβριση και μάλιστα ο καλαθοσφαιριστής μεταφέρθηκε με περιπολικό στην Αστυνομική Διεύθυνση, πριν τελειώσει το παιχνίδι.

Εκεί όμως ο Κόμματος υπέβαλε κι αυτός με τη σειρά του μήνυση στον κ. Μπήτη για εξύβριση και μάλιστα με ρατσιστικό περιεχόμενο.

Αυτή τη στιγμή άπαντες βρίσκονται στην ΑΔ Λάρισας…"

Photo credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *