Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης στα Διυλιστήρια

5Στο Νοσοκομείο «Αττικό» διακομίστηκαν τρεις τραυματίες, ηλικίας κάτω από 35 ετών, σε σοβαρή κατάσταση. Ενας φέρει εγκαύματα 70% και αναπνευστική ανεπάρκεια. Αρχικά, είχε αποφασισθεί να διακομιστεί στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», μεταφέρεται όμως διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Ο δεύτερος, με εγκαύματα β’ βαθμού και αναπνευστική ανεπάρκεια, μεταφέρεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εγκαυμάτων στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και ο τρίτος, επίσης διασωληνωμένος, με εγκαύματα μεσαίου βαθμού, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Αττικό».

Σημειώνεται ότι οι τέσσερις τραυματίες είναι εργαζόμενοι των ΕΛΠΕ και οι δύο εργαζόμενοι εργολαβικής εταιρείας που είχε αναλάβει τις εργασίες συντήρησης.

Σύμφωνα με όσα είχε πει νωρίς, στην πρωινή εκπομπή του Mega ο διευθυντής επικοινωνίας των ΕΛΠΕ Αγγελος Στράνης: «Εχουμε 5 τραυματίες οι οποίοι έχουν διακομιστεί στα νοσοκομεία της περιοχής, ένας εξ αυτών σε βαρύτερη κατάσταση απ’ ό,τι οι άλλοι τέσσερις».

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το star από τη στιγμή της έκρηξης στα Διυλιστήρια

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *