Βίντεο με τις δηλώσεις Γ.Μπουτάρη που πυροδότησαν την επίθεση σε βάρος του: «Χέστ… κα αν ο Κεμάλ σκότωσε Ελληνες»

Eπειδή πολλές φορές η υποκρισία περισσεύει σε αυτή την χώρα και ειδικά μεταξύ των πολιτικών και ορισμένων συστημικών ΜΜΕ, αυτοί που σήμερα καταδικάζουν την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ.Μπουτάρη από μερίδα πολιτών χθες στην Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων στην Θεσαλονίκη,
ας δούμε και τις κατά καιρούς προκλητικές δηλώσεις του κατά των Ποντίων.
Σαφώς καταδικαστέα η βία που ασκήθηκε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, όπως και γενικότερα η βία που ασκείται στον οποιονδήποτε (και η κυβερνητική βία κατά των απλών πολιτών με την καταστρατήγηση των βασικών τους ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων στην οκταετία των Μνημονίων), αλλά περιμένουμε από αυτούς που καταδίκασαν την επίθεση κατά του δημάρχου της Θεσσαλονίκης, να καταδικάσουν και τις ακόλουθες δηλώσεις του Γ.Μπουτάρη.
Δείτε και κρίνετε:

Ο 76χρονος Γ.Μπουτάρης επιμένει να αναλάβει το υπουργείο Πολιτισμού τον έλεγχο των πέντε κτηρίων της Θεσσαλονίκης που χρονολογούνται από την οθωμανική περίοδο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η αποκατάσταση των χώρων και το άνοιγμά τους στο κοινό θα συμβάλει στην προώθηση της ξεχασμένης οθωμανικής ιστορίας.
Εκτός από την αποκατάσταση των αντικειμένων της οθωμανικής περιόδου ο κ. Μπουτάρης, προβλέπει το άνοιγμα ενός ειδικού Μουσείου Ισλαμικής Τέχνης με την οποία θα τονίζεται το παρελθόν των Ελλήνων και των Τούρκων. Labels Άρθρα, Ξυπνήστε Ρε Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *