Βίντεο: Ρωσίδα καλλονή μοιράζεται αλάνθαστο κόλπο για να ξεχωρίζεις το ψεύτικο στήθος

1Το μόνο που χρειάζεσαι για το πείραμα είναι δύο κινητά με φακό και μια εθελόντρια με… πλούσια τα ελέη

Η Svetlana Bilyalova, μια εντυπωσιακή καλλονή από τη Ρωσία, αποφάσισε να μοιραστεί με τους 4,6 εκατομμύρια φαν της στο Instagram μία αλάνθαστη μέθοδο, η οποία δείχνει μέσα σε δευτερόλεπτα εάν ένα γυναικείο στήθος είναι φυσικό ή έχει αποκτηθεί χάρη στο νυστέρι του πλαστικού χειρουργού.

Στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της, η πανέμορφη Svetlana Bilyalova χρησιμοποιεί δύο iPhone για το πρωτότυπο «πείραμά» της και δύο εθελόντριες, μια «σιλικονάτη» φίλη της και μία με φυσικό στήθος, οι οποίες συμμετέχουν στην επίδειξη. «Σήμερα θα σας δείξω τη νέα, επαναστατική επιστημονική μου ανακάλυψη», λέει κοιτάζοντας χαριτωμένα την κάμερα.

«Αυτό το κόλπο σας βοηθάει να μάθετε αν είναι αληθινό ένα μπούστο ή όχι», συμπληρώνει η καλλονή, η οποία παίρνει συνέχεια δύο iPhone και τα τοποθετεί (με αναμμένο φακό) στα πλαϊνά του στήθους των εθελοντριών.

Όπως δείχνει το πείραμα της Svetlana, εάν τα στήθη είναι ψεύτικα θα λάμψουν με κόκκινο χρώμα όταν κλείσουν τα φώτα, ενώ όταν είναι αληθινά δεν θα λάμψουν καθόλου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *