Βίρτους Μπολόνια: Έτοιμος στην πρεμιέρα της Lega Basket ο Τεόντοσιτς

Βίρτους Μπολόνια: Έτοιμος στην πρεμιέρα της Lega Basket ο Τεόντοσιτς

Από την στιγμή που έχασε το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Μίλος Τεόντοσιτς δουλεύει εντατικά προκειμένου να είναι έτοιμος για την έναρξη των υποχρεώσεων με τη Βίρτους Μπολόνια. Κάτι που -στην Ιταλία αναφέρουν ότι- θα γίνει.

Η πελματιαία απονευρωσίτιδα στέρησε στον Μίλος Τεόντοσιτς τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο, επαναφέροντας τον προβληματισμό σχετικά με την κατάσταση της υγείας του και τη δυνατότητα να αντέξει (σωματικά) μία μεγάλη σεζόν, με υποχρεώσεις σε Lega Basket και EuroCup.

Ο 32χρονος γκαρντ δουλεύει εντατικά προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι, με τα μηνύματα που λαμβάνουν οι άνθρωποι της Βίρτους Μπολόνια να είναι άκρως ενθαρρυντικά. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η "Corriere di Bologna" επικαλούμενη πηγές εντός του συλλόγου, ο οργανισμός του παίκτη αντιδρά βάσει πλάνου στις θεραπείες, όπερ και σημαίνει πως θα είναι σε θέση -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να δώσει το "παρών" στην πρεμιέρα της νέας σεζόν, στον εντός έδρας αγώνα με τη Ρόμα για τη Lega Basket.

Θυμίζουμε ότι η Βίρτους Μπολόνια είναι στον ίδιο όμιλο με τον Προμηθέα Πάτρας στο EuroCup, με την πρώτη μεταξύ τους μονομαχία να είναι προγραμματισμένη για τις 22 Οκτωβρίου στο "Δημήτρης Τόφαλος".

Photo Credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *