Βίτσας: Μάχη μεταξύ ελίτ και κανονικών ανθρώπων οι εθνικές εκλογές

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ως δίλημμα μεταξύ των λίγων και της ελίτ από τη μία πλευρά και των κανονικών ανθρώπων, περιέγραψε την επερχόμενη εκλογική μάχη ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας.

Οι εθνικές εκλογές «θα είναι μία μάχη δύο κόσμων, που δεν σταματάει. Η μάχη των λίγων, της ελίτ, των εχόντων οικονομική και κοινωνική εξουσία, με την Δημοκρατία, τη συντριπτική πλειοψηφία του 99%, με τη δική του πολυχρωμία και σύνθεση, των κανονικών ανθρώπων», επισήμανε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, σε σημερινή συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Ο κ. Βίτσας εξήγησε ότι η χτεσινή σύσκεψη της ΚΕ «έβγαλε τα βασικά στοιχεία με τα οποία πηγαίνουμε στις εθνικές εκλογές» και πρόσθεσε: «Πρέπει να πάμε με δύναμη, αποφασιστικότητα […] να φέρουμε στο προσκήνιο τη "θετική ατζέντα". Τι παραλάβαμε το 2015, τι κάναμε από τότε ως τώρα (για μένα τα πιο σημαντικά ήταν η έξοδος από τα μνημόνια και η Συμφωνία των Πρεσπών) και ποιο είναι το σχέδιό μας για την επόμενη ημέρα, μετά τις εκλογές. Πρέπει να ασχοληθούμε περισσότερο με τα κέρδη για την καθημερινότητα του πολίτη. Υπάρχουν πολλά που επηρεάζουν πάρα πολύ σημαντικά όχι μόνο την πολιτική έκφραση και διάθεση, αλλά την ίδια την καθημερινή ζωή του ανθρώπου, της γυναίκας και του άντρα. Πρέπει να καταπιαστούμε, να τα πούμε. Γιατί συνήθως λέμε τα "μεγάλα", δεν λέμε τα "μικρά", που έχουν όμως ιδιαίτερη σημασία».

Πηγή άρθρου – kathimerini.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *