Βαλμπουενά: “Δεν είμαι ακόμα ευχαριστημένος με τον εαυτό μου”

Βαλμπουενά: "Δεν είμαι ακόμα ευχαριστημένος με τον εαυτό μου"

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είχε γκολ και ασίστ κόντρα στον Άρη, πρόσθεσε στο ενεργητικό του μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση με τον Ολυμπιακό. Κι όμως, μετά τον αγώνα δήλωσε ότι ακόμη δεν είναι ευχαριστημένος με τον εαυτό του.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αποδεικνύεται ιδιαίτερα τελειομανής. Ίσως γι' αυτό έχει κάνει τόσο μεγάλη καριέρα. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, που είχε γκολ και ασίστ στο 4-2 με τον Άρη και αναδείχθηκε MVP, δήλωσε ότι δεν είναι ακόμα ευχαριστημένος με τον εαυτό του. Αρχικά σχολίασε: "Είμαι χαρούμενος που μπορώ και βοηθάω ξανά την ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, ήταν μια όμορφη βραδιά".

Όταν ρωτήθηκε από τη Nova για το μήνυμα ταπεινοφροσύνης που έστειλε στο instagram μία μέρα πριν από το ματς με τον Άρη, απάντησε: "Χωρίς ταπεινοφροσύνη δεν μπορείς να προχωρήσεις και να δουλέψεις σωστά. Είναι απαραίτητη".

Για το αν αυτός και οι παίκτες του βρίσκονται πλέον με κλειστά μάτια:

"Δουλεύουμε πολύ στην τακτική, στους συνδυασμούς και στις πάσες για να βάζουμε γκολ. Πρέπει όμως να έχουμε στο μυαλό μας ότι η σεζόν είναι μεγάλη και πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο".

Για το γεγονός ότι μέχρι σήμερα η Equipe τον συμπεριλαμβάνει στις καλύτερες ενδεκάδες:

"Σε όποια κι αν πέρασα προσπάθησα να δουλέψω και να πετύχω. Γι' αυτό ήρθα και στον Ολυμπιακό. Ακόμα όμως δεν είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου".

Για το γκολ που παραλίγο να βάλει με κεφαλιά:

"Το μοναδικό που έχω βάλει με το κεφάλι ήταν με την εθνική Γαλλίας. Ελπίζω να μην ήταν το τελευταίο. Πρέπει να το δουλέψω αυτό".

Για την επιστροφή του Φορτούνη:

"Είμαστε ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και γι' αυτό είμαστε μεγάλη ομάδα. Δεν βασιζόμαστε σε έντεκα παίκτες. Θα βοηθήσει με την επιστροφή του ο Φορτούνης, θα βοηθήσει και ο Ποντένσε. Όλοι είναι απαραίτητοι".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *