Βανδή: «ό,τι έκανα στη ζωή μου δεν το έκανα επειδή είχα δημόσιες σχέσεις»

1Να προσγειώσει τους παίκτες που πιστεύουν πως μετά το «Voice» θα κάνουν κατευθείαν ΚΑΡΙΕΡΑπροσπάθησε η Δέσποινα Βανδή κατά την διάρκεια του press junket που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τα LIVES.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το μέλλον των διαγωνιζομένων μετά το show αλλά και γιατί σε παλαιότερα talent shows βλέπαμε τους παίκτες να γίνονται πιο γρήγορα γνωστοί, η τραγουδίστρια απάντησε: «η αληθινή ζωή ξεκινά μετά το ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Τα παιδιά που κερδίζουν από την αρχή την δημοφιλία έχουν άλλη ψυχολογία. Στα δικά μας χρόνια που τρέχαμε από συνέντευξη σε συνέντευξη ήταν αλλιώς η ψυχολογία μας», τονίζοντας πως τότε χαίρονταν με κάθε τους μικρή κατάκτηση, όπως για παράδειγμα ΑΝ ο περιπτεράς της γειτονιάς τους μάθαινε το όνομα τους.

Μάλιστα, απευθυνόμενη στους παίκτες που την άκουγαν από κάτω, είπε: «η καριέρα δεν χτίζεται επειδή βγαίνετε απο ένα παιχνίδι. Η πολλή δουλειά ξεκινά μετά. Χρειάζονται συνθέτες, παραγωγοί και στιχουργοί. Χρειάζεσαι ανθρώπους να σε στηρίζουν από δίπλα. Μόνος δεν μπορείς να κάνεις τίποτα».

«Ό,τι έκανα στη ζωή μου μέχρι σήμερα δεν το έκανα επειδή είχα δημόσιες σχέσεις. Πρέπει τα τραγούδια σας να μπουν στο στόμα του κόσμου!», κατέληξε η τραγουδίστρια, ενώ μαζί της συμφώνησε ο Μιχάλης Κουινέλης, λέγοντας «δεν έχω δει καριέρα να χτίζεται μέσα σε ένα χρόνο. Αν κάποιος τα κατάφερνε μέσα σε ένα χρόνο θα το φοβόμουν περισσότερο!».

Πηγη star gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *