Βαριά ήττα της Εθνικής νέων από την Ελβετία: Έχασαν με 10-0!

2Ντροπιαστική ήττα, μία από τις βαρύτερες όλες των εποχών στην ιστορία των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, γνώρισε η Εθνική Νέων απέναντι στην Ελβετία, με 10-0!

Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Τράσελ (17΄ , 57΄), Τουρκές (21΄ πεν., 45΄+), Ζακάρια (30΄), Μπιτίκι (33΄), Χούνζικερ (48΄, 61΄), Ομπερλίν (75΄, 78΄), με μοναδική καλή στιγμή της Εθνικής, που από το 38ο λεπτό έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βατουσιάδη, να είναι το δοκάρι του Γιαλαμίδη στο 54΄.

Παρά το συντριπτικό σκορ ο προπονητής της Εθνικής, Βασίλης Τζαλακώστας, εμφανίστηκε ψύχραιμος, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του.

«Είχαμε απαράδεκτη αγωνιστική συμπεριφορά και έλλειψη πειθαρχίας. Οφείλουμε να αλλάξουμε νοοτροπία σε όλους τους τομείς αν θέλουμε να βελτιωθούμε. Ελπίζω η ήττα αυτή να γίνει ένα καλό μάθημα για όλους» δήλωσε ο Τζαλακώστας, που ανέλαβε καθήκοντα πριν από λίγο καιρό.

Το ελληνικό «Βατερλό» αναμένεται πάντως να δημιουργήσει εξελίξεις, αφού το θέμα της αγωνιστικής «γελιοποίησης» θα τεθεί στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, την Τρίτη 14 Οκτωβρίου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *