Βελτίωση και… επιστροφές

1Η αντίστροφη μέτρηση για τα play off ξεκίνησε ουσιαστικά από την Πέμπτη στον Παναθηναϊκό, καθώς παίκτες και προπονητικό τιμ επέστρεψαν στη δράση ύστερα από τριήμερο ρεπό, καθώς αναμένεται να ξεκινήσει το μίνι πρωτάθλημα στις αρχές Μαΐου.

Προσπάθεια να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο που υπάρχει μπροστά θα κάνει ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός τεχνικός έχει εντοπίσει στοιχεία και έχει κρατήσει σημειώσεις ώστε να βελτιωθούν οι «πράσινοι» και να παρουσιάσουν, στα έξι ματς που θα δώσουν, καλύτερο πρόσωπο με την εικόνα που είχαν σε γενικές γραμμές στους πρόσφατους αγώνες.

Ούτως ή άλλως με τις αρκετές αλλαγές που έκανε σε πρόσωπα και τις δοκιμές που έκανε στο φινάλε της κανονικής διάρκειας σε όλες τις θέσεις, έβγαλε τα συμπεράσματά του. Ένα από τα στοιχεία πάνω στο οποίο πιθανόν να θέλει να δει πράγματα είναι η κυκλοφορία της μπάλας, καθώς αφιέρωσε αρκετό χρόνο την Πέμπτη σε αυτό το κομμάτι. Αρχικά, με το παιχνίδι κατοχής και στη συνέχεια με το παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Παράλληλα, είναι πιθανό να δουλέψει υπέρ του Παναθηναϊκού ο χρόνος σε ό,τι αφορά και τους τραυματίες. Αγώνα δρόμου, ώστε να προλάβουν τα play off, κάνουν οι δύο Κροάτες του «τριφυλλιού». Ο Μλάντεν Πέτριτς και ο Ντάνιελ Πράνιτς. Συνεχίζουν τη θεραπεία τους και θα προσπαθήσουν στο προσεχές διάστημα να ανεβάσουν ρυθμούς.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *