Βελτιωμένο στα σημεία το άρτι αφιχθέν Huawei Y6s

Βελτιωμένο στα σημεία το άρτι αφιχθέν Huawei Y6s

Ένα νέο ελκυστικό και προσιτό πακέτο προσφέρει η Huawei με το Y6s, το οποίο αποτελεί μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην οικογένεια των προσιτών smartphones της κινεζικής εταιρείας.

Η οθόνη του έχει ανάλυση HD και διαγώνιο 6.088 ιντσών, ενώ το πάχος του δεν ξεπερνά τα 8 χιλιοστά. Η μνήμη RAM είναι στα 3GΒ και ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος είναι 32GB, με δυνατότητα για επέκταση της εσωτερικής μνήμης κατά 512GB. Το Huawei Y6s είναι εφοδιασμένο με οκταπύρηνο επεξεργαστή, με πυρήνες 2.3 GHz, οι οποίοι «τρέχουν» πάνω στο EMUI 9.1. Το τηλέφωνο καθαρίζει «έξυπνα» την cache στο background και βοηθά το σύστημα να ανασυγκροτηθεί. Όταν ο αποθηκευτικός χώρος πέφτει κάτω από το 30%, το σύστημα υπενθυμίζει στον χρήστη να διαγράψει άχρηστα αρχεία, προκειμένου να εξασφαλίσει καλύτερες ταχύτητες.

Η κύρια κάμερα, ο αισθητήρας φωτός και το super-slim ακουστικό περικλείονται σε ένα μικροσκοπικό notch σε σχήμα σταγόνας (dewdrop), δημιουργώντας αναλογία οθόνης-σώματος σχεδόν 90%. Το Y6s διαθέτει Eye Comfort mode και έχει πιστοποίηση TÜV Rheinland για χαμηλό blue light. Η συσκευή φιλτράρει επιτυχώς το επιβλαβές blue light και ρυθμίζει τη θερμότητα του χρώματος και τη φωτεινότητα για να μην κουράζεται το μάτι.

Η κύρια κάμερα 13 Megapixel επιτυγχάνει κρυστάλλινες εικόνες υψηλής ανάλυσης. Το διάφραγμα f/1.8 βελτιώνει την ευαισθησία στο φως, απορροφώντας 50% περισσότερο φως, σε σχέση με το standard διάφραγμα f/2.2 που διαθέτουν τα περισσότερα οικονομικά μοντέλα. Περισσότερο φως σημαίνει ότι η ποιότητα των φωτογραφιών παραμένει άριστη ακόμα και σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού ή και στο σκοτάδι. Το Huawei Y6s διαθέτει selfie κάμερα 8 Megapixel.

Παρά το μικρό του μέγεθος, το Y6s διαθέτει δυνατό ήχο σε κάθε συνθήκη. Η τεχνολογία Huawei SuperSound επιτρέπει στο ηχείο του Y6s να διπλασιάσει τα επίπεδα ηχητικής πίεσης και η μπαταρία χωρητικότητας 3020 mAh προσφέρει τη δυνατότητα της εξοικονόμησης ενέργειας μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *