Βενεζουέλα: Με γκαζόζα αντιμετωπίζουν τα υπογλυκαιμικά σοκ! [pic]

1Δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μήνες από το οδοιπορικό των New York Times στα νοσοκομεία της Βενεζουέλας, εκεί όπου χιλιάδες πολίτες της χώρας πεθαίνουν αβοήθητη. Τώρα, έρχεται στο φως μια ακόμη σοκαριστική φωτογραφία.

Μια φωτογραφία συγκλονιστική, που «εγκλωβίζει» σε ένα καρέ όλη την απόγνωση όχι μόνο των ασθενών και των συγγενών τους αλλά και των γιατρών που δίνουν μάχη για να σώσουν όσους περισσότερους μπορούν. Χωρίς μέσα, χωρίς φάρμακα, χωρίς καμία βοήθεια από το κράτος. Ένα κράτος που αφήνει τους ανθρώπους του να πεινάνε και να πεθαίνουν.

Είναι η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο βουλευτής της αντιπολίτευσης Γουίλιαμ Μπαριέντος. Έχει τραβηχτεί σε δημόσιο νοσοκομείο. Στο Μαρακαϊμπο συγκεκριμένα. Δείχνει έναν άνδρα σε φορείο και κάποιον, γιατρό ή νοσηλευτή, να του βάζει ορό. Μόνο που ο ορός δεν είναι τίποτα άλλο από γκαζόζα με γεύση φράουλα. Είναι το “φάρμακο” για να αντιμετωπιστεί το υπογλυκαιμικό σοκ που έχει υποστεί.

«Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Μαρακαΐμπο. Έτσι αντιμετωπίζουν την υπογλυκαιμία, βάζουν αμέσως γκαζόζα με γεύση φράουλα σε έναν ασθενή. Για αυτή την κυβέρνηση η ζωή δεν αξίζει τίποτα μα τίποτα!» έγραψε ο Βενεζουελάνος βουλευτής ανεβάζοντας τη φωτογραφία.

View image on Twitter

View image on Twitter

Follow

William Barrientos

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *