Βικτώρια Καρύδα: Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, δεν πείραξε κανέναν

Βικτώρια Καρύδα: Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, δεν πείραξε κανέναν

Τι λέει το μοντέλο για τον άνδρα της που έπεσε θύμα δολοφονίας έξω από το σπίτι του

Την ανάγκη να μιλήσει για το σύζυγό της που δολοφονήθηκε πριν από δύο μήνες ένιωσε η Βικτώρια Καρύδα, το μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο My Style Rocks.

Μέσα από επιστολή που έστειλε στην Τατιάνα Στεφανίδου η Βικτώρια Καρύδα μοιράστηκε αναμνήσεις και συναισθήματα.

«Τόσο καιρό δεν μίλησα σε κανέναν και μόνο άκουγα. Άκουσα τα απίστευτα για τον άνθρωπό μου, τον άντρα μου, τον πατέρα των παιδιών μου και πάλι σώπασα. Τώρα όμως θέλω να σας πω ότι ήταν για μένα και θα είναι για πάντα ο πιο καλοσυνάτος, ο πιο γλυκός άνθρωπος όλου του κόσμου. Δεν πείραξε κανέναν, ίσα ίσα ήταν εκεί για όποιον τον χρειάστηκε. Θέλω να σας πω πόσο δύσκολο είναι να χάνεις τον άνθρωπο της ζωής σου, το άλλο σου μισό, τον καλύτερο άντρα που είχα γνωρίσει στη ζωή μου. Τον αγαπώ τόσο πολύ» λέει.

Η κ. Καρύδα μιλάει για έναν καλό άνθρωπο, με ανοιχτή καρδιά που όλοι θα τον θυμούνται.

«Ήταν ο άντρας μου. Ο καλύτερός μου φίλος, τα πάντα μου. Ήταν τόσο καλός άνθρωπος με όλους, με ανοιχτή καρδιά, έξυπνος, αξιοπρεπής, έκανε πολλά καλά πράγματα στη ζωή του. Γι' αυτό θα τον θυμούνται για πάντα γιατί σαν τον Γιάννη είναι πολύ λίγοι. Είναι ο άγγελος μου, τον νιώθω δίπλα μου κάθε λεπτό και τον αγαπώ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τον αγαπούσα πολύ. Γι αυτό θα τον θυμούνται για πάντα» είπε στην εκπομπή «μαζί σου» το μοντέλο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 46χρονος επιχειρηματίας έπεσε θύμα δολοφονίας έξω από το σπίτι του στη Βούλα στις 31 Οκτωβρίου και ακόμα οι δολοφόνοι δεν έχουν βρεθεί.

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *