ΒΙΝΤΕΟ: «ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”…» ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

20Παρέμβαση στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, κατά την διάρκεια της συζήτησης σχετικά με την πρόοδο της ενταξιακής πορείας των Σκοπίων στην ΕΕ.
Κατά την διάρκεια των εργασιών της εν λόγω επιτροπής ο Προεδρεύων, αποκαλούσε συνεχώς τα Σκόπια «Μακεδονία» γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Στρατηγού Επιτήδειου.
Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε πως το όνομα Μακεδονία είναι ελληνικό και ουδείς δικαιούται να το χρησιμοποιεί πλην της Ελλάδος. Το πρόσχημα πως η Ελλάδα εμποδίζει την ένταξη των Σκοπίων σε διεθνείς οργανισμούς είναι υποκριτικό, καθώς το γειτονικό κράτος είναι αυτό που οφείλει να σεβαστεί την ιστορία της χώρας μας.
Η χρησιμοποίηση του όρου «Μακεδονία» από το κράτος των Σκοπίων προσβάλει την ιστορία μας και εκφράζει επεκτατικές βλέψεις, γεγονός που δεν θα επιτρέψουμε ποτέ!

 

xryshaygh.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *