«Βλέπει» Έβερτον ο Ολυμπιακός

1Μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι θεωρητικά γεμάτος στην άμυνα, με τους Ντα Κόστα, Σιόβα, Μποτία και την επικείμενη επιστροφή του Γούτα, ωστόσο ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως ψάχνεται για έναν ακόμη στόπερ.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», στη λίστα του Πορτογάλου προπονητή βρίσκεται ο Έβερτον. Πρόκειται για τον 27χρονο Βραζιλιάνο, που ο ίδιος είχε φέρει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας από την Ανζί τον Ιανουάριο του 2015. Ο αριστεροπόδαρος άσος έχει συμβόλαιο, ωστόσο τα «λιοντάρια» τον κοστολογούν στα 2,5 εκατ. ευρώ και δεν αποκλείουν το δανεισμό του. Φέτος είχε 16 συμμετοχές, αλλά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό κι αυτό είναι το μεγάλο του μείον, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο.

Ο Ολυμπιακός αναζητεί εσωτερικό μέσο και η περίπτωση του Μιγκέλ Βελόσο, που μένει ελεύθερος από τη Ντιναμό Κιέβου, δεν τον αφήνει ασυγκίνητο, όπως φυσικά και ο επιτελικός μέσος Κάρλος Εντουάρντο που είναι η μεγάλη… καψούρα του Μάρκο Σίλβα.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για την αντικατάσταση των Αρτούρ Μαζουακού και Λούκα Μιλιβόγεβιτς, εφόσον πωληθούν. Για τον Γάλλο μπακ υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τη Μονακό και αν τελικά αποχωρήσει, ο Αργεντινός Λούτσο Ιμπάνιεθ του Ερυθρού Αστέρα είναι έτοιμος να τον αντικαταστήσει. Όσο για την περίπτωση που φύγει ο Σέρβος μεσοαμυντικός, ο Μεχμέτ Τοπάλ είναι μια από τις περιπτώσεις που απασχολούν.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *