«Βλέπει» Νιντερμέγερ η ΑΕΚ!

1Στην απόκτηση ενός ακόμη στόπερ πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου στοχεύει η ΑΕΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διοίκηση έχουν αποφασίσει να απαντήσουν θετικά στην εισήγηση του Τιμούρ Κετσπάγια για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού με τα στοιχεία του Τσιγκρίνσκι -την ίδια στιγμή που «τρέχουν» οι εξελίξεις και στο θέμα του εξτρέμ, αφού ο Μπαρμπόσα… ετοιμάζει βαλίτσες.

Ο Γεωργιανός τεχνικός θεωρεί πως με την προσθήκη ενός ποιοτικού στόπερ στο ρόστερ θα δοθεί αρκετό βάθος στην ομάδα, ώστε να είναι απολύτως καλυμμένος στα μετόπισθεν. Μάλιστα, φήμες λένε πως εξετάζονται και 1-2 περιπτώσεις υψηλού επιπέδου, με πολλές παραστάσεις και εμπειρίες!

Μία από αυτές, λοιπόν, φαίνεται πως είναι και εκείνη του Γκέοργκ Νιντερμέγερ, του Γερμανού στόπερ με τη σπουδαία καριέρα στη Στουτγκάρδη! Ο 30χρονος έμεινε ελεύθερος φέτος και θεωρείται ιδανική λύση για την «κιτρινόμαυρη» άμυνα.

Ο Νιντερμέγερ αγωνιζόταν στη γερμανική ομάδα από το 2009, έχοντας 148 συμμετοχές και 12 γκολ! Είναι πανύψηλος (1,89μ.), πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, παρ’ όλα θεωρείται ικανός με την μπάλα στα πόδια. Για τον ποδοσφαιριστή, που προπονείται με τη β’ ομάδα της Μπάγερν Μονάχου, υπάρχει ενδιαφέρον από την Καϊζερσλάουτερν και το Αννόβερο. Μένει να δούμε αν θα προστεθεί και η ΑΕΚ στις… ενδιαφερόμενες.

Τέλος, έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί από χθες βράδυ, όταν και έγινε γνωστή η επικείμενη αποχώρηση του Αλέξανδρου Τζιόλη από τον ΠΑΟΚ, και θέλει την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνούς μέσου.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *