ΒΟΜΒΑ – Ο Ομπάμα είναι μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

3Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αιγύπτου κυκλοφορεί με τίτλο: «Ο Obama είναι μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας»
Το άρθρο συνεχίζει λέγοντας ότι ο Khairat El-Shater, ο νούμερο δύο άνθρωπος στην ιεραρχία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, που σήμερα βρίσκεται υπό κράτηση από τον αιγυπτιακό στρατό διαθέτει αποδεικτικά στοιχεία που θα στείλουν τον Ομπάμα στην φυλακή.

Την ίδια ώρα και ο αιγυπτιακός στρατός, έχει στη διάθεση του έναν θησαυρό εγγράφων, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η απόδειξη ότι το καθεστώς Ομπάμα διοχετεύει εκατομμύρια δολάρια για την Μουσουλμανική Αδελφότητα, με πραγματικές υπογραφές!

Ο Khariat El-Shater υπέγραψε συμφωνία με τον Ομπάμα για ένα μικρό κομμάτι γης, γνωστό ως χερσόνησο του Σινά. Όπως αναφέρεται από την «Egypt Daily News», ο Ομπάμα πέρασε κρυφά το τρομακτικό ποσό των 8.000.000.000 δολαρίων στην Μουσουλμανική Αδελφότητα ως εγγύηση για τη μετατροπή της χερσονήσου σε τρομοκρατική πτέρυγα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας της Χαμάς.

Γιατί ο Ομπάμα θέλει τη Χαμάς να αναλάβει την χερσόνησο του Σινά, μια έκταση γης μεγαλύτερη από ολόκληρη την πολιτεία του Ισραήλ;

Η μόνη εξήγηση, όσο τρελό κι αν ακούγεται, είναι να ετοιμάσει το Ισραήλ για τον αφανισμό. Η Χαμάς δεν έχει κρύψει ότι απώτερος στόχος της είναι να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε ο Χίτλερ-να επιφέρει μια συνολική εξόντωση του εβραϊκού λαού.

Θετικό για τον Μπαράκ Ομπάμα, είναι το γεγονός πως πλέον δεν έχει καμιά ισχύ ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτουμ Μοχάμεντ Morsi. Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Ο Ομπάμα έχει τα δάχτυλά του σε κάθε πτυχή της πίτας της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, συμπεριλαμβανομένου και του μισθοφορικού στρατό της Αλ Κάιντα, που συνεργάζεται με τους τους λεγόμενους «αντάρτες» στη Συρία!

hellasforce.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *