Βρήκαν στέγη οι δύο… αλκοολικές αρκούδες στη Ρωσία

39Στο νέο τους σπίτι μεταφέρθηκαν οι δύο αλκοολικές αρκούδες, οι οποίες εντοπίστηκαν στη Ρωσία, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του ιδρύματος «Μπριζίτ Μπαρντό».
 Πρόκειται για μία ιστορία, μέσω της οποίας αναδεικνύεται η ανθρώπινη αναλγησία στον πλανήτη.

Οι δύο αρκούδες είχαν χρησιμοποιηθεί από ρώσικο εστιατόριο, προκειμένου να προσφέρουν διασκέδαση στους θαμώνες! Οι ιδιοκτήτες δεν φρόντιζαν να τις συντηρούν, με αποτέλεσμα να τρέφονται από τα σκουπίδια. Μέσα στις σακούλες των σκουπιδιών υπήρχαν και αλκοολούχα ποτά, όπως μπύρες, κρασί και βότκα.
Οι αρκούδες γεύονταν ανεξέλεγκτες τα ποτά, με συνέπεια να φτάσουν στο σημείο της εξάρτησης. Όταν εντοπίστηκαν από τις αρχές στο Σότσι, διαπιστώθηκε ότι αντιμετώπιζαν πρόβλημα αλκοολισμού. Οι ρωσικές αρχές δήλωσαν αδυναμία να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, καθώς οι δύο αρκούδες παρουσίαζαν συμπεριφορά στερητικού συνδρόμου.
Το θέμα ανέλαβε το ίδρυμα για ζώα, το οποίο χρηματοδοτείται από το ταμείο της Μπριζίτ Μπαρντό. Το βρετανικό ίδρυμα ανέλαβε τη φροντίδα και την απεξάρτηση των δύο ζώων και κατάφερε να τα «καθαρίσει» από το αλκοόλ.
Οι αρκούδες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Κωνστάντζα, στη Ρουμανία, και από εκεί στο πάρκο αρκούδων, στην περιοχή της Τρανσυλβανίας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *