Βρες τον αριθμό της σχέσης σου

3Βρες τον αριθμό της σχέσης σου και διάβασε μία αναλυτική πρόβλεψη αριθμολογίας, που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία της!

Πώς θα βρω τον αριθμό της σχέσης μου!

Πρόσθεσε όλα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς σου, με την ημερομηνία γεννήσεως του συντρόφου σου. Ο αριθμός που θα προκύψει πρέπει να είναι από το 1-9, για αυτό αν το άθροισμα που θα βγάλεις είναι διψήφιο νούμερο, θα χρειαστεί να προσθέσεις ξανά τα δύο ψηφία του αποτελέσματος. Ακολούθησε τις οδηγίες, σύμφωνα με τα παρακάτω παραδείγματα.

Παράδειγμα 1

Η Κατερίνα έχει γεννηθεί 15/2/1984 και ο Μανώλης έχει γεννηθεί 20/6/1976. Για να βρούμε τον αριθμό της σχέσης τους εργαζόμαστε ως εξής:
Προσθέτουμε όλα τα ψηφία και των δύο ημερομηνιών γεννήσεως:
1+5+2+1+9+8+4+2+0+6+1+9+7+6 = 61
Το άθροισμα που προκύπτει είναι μεγαλύτερο 9, για αυτό και στη συνέχεια προσθέτουμε τα δύο ψηφία του αποτελέσματος που προέκυψε:
6+1 = 7
Ο αριθμός της σχέσης της Κατερίνας και του Μανώλη είναι το 7

Παράδειγμα 2
Η Ελένη έχει γεννηθεί 1/12/1970 και ο Κώστας έχει γεννηθεί 30/8/1965. Για να βρούμε τον αριθμό της σχέσης τους εργαζόμαστε ως εξής:
Προσθέτουμε όλα τα ψηφία και των δύο ημερομηνιών γεννήσεως:
1+1+2+1+9+7+0+3+0+8+1+9+6+5=53
Το άθροισμα που προκύπτει είναι μεγαλύτερο 9, για αυτό και στη συνέχεια προσθέτουμε τα δύο ψηφία του αποτελέσματος που προέκυψε:
5+3=8
Ο αριθμός της σχέσης της Ελένης και του Κώστα είναι το 8

Διάβασε την ερμηνεία του αριθμού της σχέσης σου!
Αριθμός σχέσης 1: Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκατε, νιώσατε μία ακαταμάχητη έλξη και κανένας από τους δύο δεν μπορούσε να αντισταθεί στα δυνατά συναισθήματα που δημιουργήθηκαν ανάμεσά σας! Ο έρωτάς σας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κεραυνοβόλος, παθιασμένος και εκρηκτικός! Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της σχέσης σας είναι η παρόρμηση, δηλαδή βιάζεστε και οι δύο από την πλευρά σας η σχέση αυτή να έχει πολύ γρήγορους ρυθμούς. Μαζί μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές εμπειρίες και η σχέση σας να είναι διαρκώς μία περιπέτεια που θα σας χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις! Ο ενθουσιασμός που διακρίνει και τους δύο μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπολαιότητες, γι’ αυτό θα χρειαστεί και από τις δύο πλευρές κάποιες στιγμές να συγκρατείστε και να αφήνετε το χρόνο να χαράξει την πορεία του δεσμού σας! Οι εγωισμοί και οι τάση που έχετε και οι δύο να επιβάλλεται ο ένας στον άλλον, μπορούν να δημιουργήσουν τριβές αλλά και μεγάλα καβγαδάκια! Απολαύστε το σήμερα, μην κάνετε μεγάλα και μακρόχρονα σχέδια που στηρίζονται στον ενθουσιασμό και αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς, για να διατηρηθεί η σχέση σας στο χρόνο!

Αριθμός σχέσης 2: Το τραγούδι που ταιριάζει «γάντι» στην δική σας σχέση είναι του Μιχάλη Χατζηγιάννη το «Εμείς οι δυο σαν ένα», αφού η σχέση με αριθμό 2 φανερώνει ότι υπάρχει πλήρη ταύτιση και αρμονία ανάμεσά σας! Στο ξεκίνημα της γνωριμίας σας υπάρχει ένας δισταγμός και μία καχυποψία και από τις δύο πλευρές. Δεν ανοίξατε από την αρχή όλα τα φύλλα της καρδιάς σας, αλλά η σχέση σας εξελίχθηκε σε αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς! Από την στιγμή που διώξατε μακριά τις άμυνες σας, υπήρξε ουσιαστικό συναισθηματικό δέσιμο, τρυφερότητα, στοργή αλλά και ονειρεμένος αισθησιασμός! Η σχέση σας έχει προοπτικές και καλή εξέλιξη, αφού το σημαντικότερο στοιχείο ανάμεσά σας είναι η γαλήνη, η αρμονία και η συντροφικότητα! Εκτός από ερωτικοί σύντροφοι είσαστε και τα καλύτερα φιλαράκια που τα μοιράζεστε όλα και θέλετε να βλέπετε ο ένας τον άλλον ευτυχισμένο! Το σημείο όμως που πρέπει να προσέξετε, είναι στην τάση που έχετε και οι δύο να κουκουλώνετε πολλές φορές τα προβλήματα που δημιουργούνται ανάμεσά σας, με αποτέλεσμα να μεγεθύνονται και να γίνονται αργότερα πολύ χειρότερα! Μην ξεχνάτε πως ο συμβιβασμός και η υποχώρηση δεν είναι πάντα η λύση στα προβλήματα που προκύπτουν σε μία σχέση, μιλήστε ανοιχτά, κάντε διάλογο για τα πάντα, χωρίς να έχετε το φόβο ότι μπορεί να χάσετε ο ένας τον άλλον!

Αριθμός σχέσης 3: Η γνωριμία σας προέκυψε μέσα από φιλικό περιβάλλον, ή ήσασταν πρώτα φίλοι και μετά γίνατε ερωτικοί σύντροφοι! Ο αριθμός σχέσης 3 υποδηλώνει ότι η σχέση σας στηρίζεται στην επικοινωνία! Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας, νιώσατε μία ανεξήγητη οικειότητα και ο χρόνος που περνάτε μαζί κυλλά γρήγορα σαν το νερό, αφού πάντα έχετε κάτι καινούριο να μάθετε ο ένας από τον άλλον! Σας αρέσει να αφιερώνετε αρκετό χρόνο για να κουβεντιάζετε, να ανταλλάσετε απόψεις και το σημαντικότερο από όλα είναι ο ένας ασκεί μεγάλη επιρροή στον άλλον! Αρκετές στιγμές νιώθετε πως μέσα από αυτή τη σχέση γίνεστε καλύτεροι! Μέσα από την σχέση σας μπορεί να αλλάξετε τρόπο σκέψης ή και απόψεις για τη ζωή! Η διασκέδαση είναι σημαντικό συστατικό της σχέσης σας, έχετε κοινούς φίλους αλλά και έναν μεγάλο κοινωνικό κύκλο και είστε αξιαγάπητοι παντού! Για να μπορέσει η σχέση σας να έχει διάρκεια στο χρόνο, αρκεί και οι δύο πλευρές να σεβαστείτε την επιθυμία που έχετε και οι δύο για στιγμές ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Είναι πολύ σημαντικό να περνάτε και λίγο χρόνο μόνοι σας, για να ανανεώνεται ο δεσμός σας! Χρειάζεται προσοχή στις συγκρούσεις που μπορεί να προκύπτουν είτε από αντίθετες απόψεις που μπορεί να υπάρχουν, είτε από την διάθεση που έχετε και οι δύο σας να επιβάλλετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας!

Αριθμός σχέσης 4: Η σχέση σας στηρίζεται σε κοινούς στόχους και όνειρα για τη ζωή! Από το ξεκίνημα της γνωριμίας σας, είδατε τη σχέση αυτή αρκετά σοβαρά και θελήσατε να βάλετε γερές βάσεις για να υπάρξει ανάμεσα σας μακρόχρονη πορεία! Η σταθερότητα και η ασφάλεια που αισθάνεστε και οι δύο να εισπράττετε από το δεσμό σας, είναι πολύ σημαντική και σας κάνει να μην μπορείτε ο ένας μακριά από τον άλλον! Η σχέση με αριθμό 4 συχνά καταλήγει ακόμα και στο γάμο, αφού η επιθυμία που δημιουργείται με την ένωσή σας, είναι η δημιουργία οικογένειας! Στη σχέση αυτή δεν υπάρχουν περιθώρια για επιπολαιότητες ή παιχνιδάκια, αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα κάθε ζήτημα που προκύπτει ανάμεσά σας. Μπορεί να μην υπάρχει το τρελό πάθος ή ο απέραντος ερωτισμός και αρκετές στιγμές να μην μπορείτε να εκφράσετε με λόγια όσα αισθάνεστε, όμως η σχέση σας στηρίζεται στην βαθιά και ανιδιοτελή αγάπη! Μην αφήσετε τα ταμπού, τις προκαταλήψεις αλλά και την σεμνοτυφία, να οδηγήσει τη σχέση σας στην ρουτίνα. Προσπαθήστε να εξωτερικεύετε τα συναισθήματα σας χωρίς κανέναν δισταγμό! Η σχέση αυτή , ήρθε στη ζωή και των δύο για να παραμείνει!

Αριθμός σχέσης 5: Ο ερωτισμός που υπάρχει ανάμεσά σας είναι έντονος και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αμφισβητηθεί! Η έλξη που δημιουργήθηκε από την πρώτη στιγμή ήταν έντονη και οι εξέλιξη που υπήρξε ανάμεσά σας ήταν γρήγορη , χωρίς να έχετε σκεφτεί ή συζητήσει τι επιθυμεί ο ένας από τον άλλον! Η σχέση σας θα μπορούσε χαρακτηριστεί εκκεντρική, φιλελεύθερη αλλά και διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες. Είναι πολύ πιθανό μεταξύ σας να υπάρχουν σημαντικές διαφορές, στην προσωπικότητα σας, στην ηλικία, στον τρόπο που μεγαλώσατε ή ακόμα μπορεί να υπάρχει ανάμεσά σας και χιλιομετρική απόσταση! Ωστόσο, τίποτα από όλα αυτά δεν φαίνεται να σας πτοεί! Νιώθετε ότι μέσα από αυτό το δεσμό μπορείτε να εκφραστείτε και παίρνετε δύναμη και αισιοδοξία ο ένας από τον άλλον. Τα συναισθήματά σας, μπορεί πολλές να σας παρασύρουν σε βαρύγδουπες ερωτικές δηλώσεις, γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να ελέγξετε αυτά που αισθάνεστε! Άλλες πάλι στιγμές, η σχέση σας μπορεί να παίρνει την μορφή ελεύθερης σχέσης, αφού η ουσιαστική δέσμευση είναι κάτι που σας προξενεί φόβο αλλά και ανασφάλεια. Για να μπορέσει αυτή η σχέση να έχει διάρκεια στο χρόνο, θα πρέπει να μην προσπαθείτε να επιβάλλετε κανόνες και «πρέπει»! Ζήστε αυτό που υπάρχει ανάμεσά σας, χωρίς να πιέζετε ο ένας τον άλλον για το μέλλον!

Αριθμός σχέσης 6: Η σχέση σας στηρίζεται στην ζεστασιά, στην γαλήνη, στην αρμονία και στην πλήρη ταύτιση απόψεων για τη ζωή! Τα συναισθήματα που δημιουργούνται στο ζευγάρι που έχει αριθμό σχέσης το 6, είναι βαθιά και ουσιαστικά και εισπράττεται ο ένας από τον άλλον τρυφερότητα και στοργή! Κατά την διάρκεια της σχέσης σας μπορεί να χρειαστεί να κάνετε αρκετές υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, για να καταφέρετε να είστε μαζί. Ο αριθμός 6 υποδηλώνει ότι, για να δημιουργηθεί αλλά και για να διατηρηθεί ο δεσμός σας, πρέπει να γίνουν θυσίες και από τις δύο πλευρές! Αρκετές στιγμές δημιουργείται και από τις δύο πλευρές ο φόβος και η ανασφάλεια ότι η σχέση αυτή μπορεί να τελειώσει και σας πιάνει τρόμος, ακόμα και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να χάσει ο ένας τον άλλον. Οι ζήλιες και οι ανασφάλειες μπορεί να προκαλούν αρκετά συχνά κάποιες τριβές ανάμεσά σας, γι’ αυτό και θα πρέπει να τις περιορίσετε! Μαζί μπορείτε να απολαύσετε κοινές δραστηριότητες και εξόδους για διασκέδαση και καλοπέραση, που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά και θα σας βοηθούν να ξεχνιέστε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας! Μην αφήσετε η σχέση αυτή να γίνει απλά και μόνο μία συνήθεια. Οι προοπτικές είναι καλές αρκεί να μην επαναπαυτείτε και να μην θεωρήσετε τίποτα δεδομένο!

Αριθμός σχέσης 7: Η σχέση σας αναπτύχθηκε κατόπιν ώριμης σκέψης και ήταν μία συνειδητή απόφαση να είστε μαζί! Πρώτα γνωριστήκατε καλά, ανακαλύψατε όλες τις πτυχές του χαρακτήρα σας και στην πορεία πήρατε την απόφαση να είσαστε μαζί. Από τα αρχικά στάδια της γνωριμίας σας, νιώσατε ότι υπάρχει ανάμεσά σας ένα ισχυρό δέσιμο! Αρκετές στιγμές νιώθετε ότι η σχέση σας είναι καρμική ή ότι έχετε συναντήσει την αδερφή ψυχή σας. Όταν είστε μαζί, μοιράζεστε σκέψεις και απόψεις για κάθε είδους ζήτημα και χάνεστε σε διαλόγους και σε πνευματικές αναζητήσεις. Μέσα από το δεσμό αυτό, αποκτάτε γνώση και εμπειρία, μεταδίδετε ο ένας στον άλλον μία νέα οπτική γωνία για τη ζωή. Λειτουργείτε με τηλεπάθεια, καταλαβαίνετε τι θέλει το ταίρι σας, προτού καν σας το ζητήσει ! Αρκετές στιγμές νιώθετε πως ο σύντροφός σας είναι ο έμπιστος άνθρωπος που υπάρχει στη ζωή σας για να σας καθοδηγεί, για να σας συμβουλεύει και για να σας βάζει στον ίσιο δρόμο! Οι ώρες που περνάτε μαζί κυλούν γρήγορα, αφού πάντα έχετε κάτι νέο να μάθετε και κάτι καινούργιο να πείτε! Όσο ισχυρό δέσιμο και να υπάρχει ανάμεσά σας, όσο σοβαρή να είναι η μορφή της σχέσης σας, έχετε και οι δύο την ανάγκη από στιγμές απομόνωσης και απομάκρυνσης ο ένας από τον άλλον. Οι προοπτικές και η εξέλιξη στη σχέση σας, εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο στους χειρισμούς σας. Ωστόσο η σχέση αυτή θα παραμείνει για πάντα αξέχαστη και για τους δύο, γιατί θα σας δώσει σημαντικά μαθήματα για τη ζωή!

Αριθμός σχέσης 8: Η σεξουαλική έλξη και ο μαγνητισμός που υπάρχει ανάμεσά σας, είναι τα ισχυρά όπλα της σχέσης σας! Το ερωτικό σκίρτημα και ο έντονος πόθος που νιώσατε από τα αρχικά στάδια της γνωριμίας, σας οδήγησαν πολύ γρήγορα στο… κρεβάτι και αμέσως μετά καταλάβατε ότι ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλον. Αναμφισβήτητα, αυτό που σας δένει είναι η σεξουαλική χημεία, όμως στην πορεία της σχέσης καταλαβαίνετε ότι έχετε κοινούς στόχους και κοινές φιλοδοξίες για τη ζωή! Πολύ πιθανό η γνωριμία σας να προέκυψε σε χώρο δουλειάς ή το επάγγελμά σας να σχετίζεται με κάποιο τρόπο!

Ωστόσο είσαστε δύο άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί με απόψεις που διίστανται, όμως στην περίπτωσή σας ισχύει πως τα ετερώνυμα έλκοντα! Για να μπορέσετε να εναρμονιστείτε, θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς και αυτό είναι το δύσκολο στάδιο που θα κρίνει την μονιμότητα του δεσμού σας! Κάποιες στιγμές ίσως να αισθανθείτε ότι μέσα από αυτή τη σχέση, στερείστε κάτι άλλο που θέλετε πολύ! Σας είναι δύσκολο να δεχτείτε τις ιδιορρυθμίες και τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ σας, όμως με τον καλό διάλογο και την σωστή επικοινωνία, όλα μπορούν να επιτευχθούν! Η σχέση σας μπορεί να αντέξει στο χρόνο και να σας κάνει ακόμα καλύτερους, γιατί είστε από τους ανθρώπους που δεν το βάζετε εύκολα κάτω στις δυσκολίες και το πιο σημαντικό είναι ότι στη σχέση αυτή και οι δύο επενδύετε για ένα κοινό μέλλον!

Αριθμός σχέσης 9: Η σχέση σας είναι σαν να είναι βγαλμένη από τα παραμύθια! Τα συναισθήματα ανάμεσά σας είναι έντονα και σας παρασύρουν σε όνειρα για το μέλλον! Μοιράζεστε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές και αισθάνεστε ότι ζείτε τον απόλυτο έρωτα! Ο ένας μιλά στην καρδιά του άλλου και κάνετε κοινά όνειρα για το μέλλον! Η φαντασία σας καλπάζει και οι ερωτικές σας στιγμές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ονειρικές! Η δυσκολία στη σχέση σας είναι ότι έχετε την τάση να απογοητεύεστε εύκολα από τα μικρά προβληματάκια, που μπορεί κατά καιρούς να δημιουργούνται ανάμεσά σας!

Μία απλή μικρή διαφωνία μπορεί παίρνει τεράστιες διαστάσεις και να πληγώνεστε, χωρίς να υπάρχει και σοβαρή αιτία! Πολλά από τα κοινά σχέδια που κάνετε για το μέλλον, μπορεί να μην είναι εύκολο να γίνουν πραγματικότητα, γιατί υπάρχουν έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις και εύκολα αλλάζετε απόψεις! Για να μπορέσει αυτή η όμορφη σχέση να έχει διάρκεια στο χρόνο, θα πρέπει να διατηρείτε τις ισορροπίες και να προσπαθείτε να μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις!
ΠΗΓΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *