Βόλος: Στο νοσοκομείο ο Φεράντο

Βόλος: Στο νοσοκομείο ο Φεράντο

Ο προπονητής του Βόλου, Χουάν Φεράντο, νοσηλεύεται στη Λάρισα καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μάτι. Ο Ισπανός προπονητής περιμένει τις εξετάσεις για να δει πόσο σοβαρή είναι η πάθηση.

Ο προπονητής του Βόλου, Χουάν Φεράντο ταλαιπωρήθηκε από γρίπη τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο ξύπνησε το πρωί της Τετάρτης κι αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με την όρασή του.

Διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Λάρισας και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Από τα αποτελέσματα αυτών θα διαγνωστεί πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Ίβηρας έχει επαφή με το περιβάλλον, ωστόσο τα προβλήματα όρασης δεν έχουν υποχωρήσει και τις τελευταίες ώρες του χορηγήθηκαν φάρμακα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ:

"Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας διεκομίσθη εσπευσμένα σήμερα το μεσημέρι ο Χουάν Φεράντο, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει στο μάτι.

Ο Ισπανός τεχνικός του Βόλου θα παραμείνει νοσηλευόμενος στο Γ.Ν. Λάρισας, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα, ενώ οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση για τις επόμενες ημέρες.

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και το διοικητικό προσωπικό του Βόλου, εύχονται στον Χουάν Φεράντο ταχεία ανάρρωση και σύντομα να είναι και πάλι κοντά μας".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *