Βόμβα από την EBU: Ακύρωσε τις βαθμολογίες δύο χωρών! Χάνει η Σουηδία την πρωτιά;;;

3Μπορεί η Σουηδία να αναδείχθηκε χθες το βράδυ η μεγάλη νικήτρια του φετινού 60ου διαγωνισμού της Eurovision όμως μία ανατροπή που ήρθε μόλις λίγες ώρες μετά τη «στέψη» της, φέρνει και πονοκέφαλο στους διοργανωτές!

Ο λόγος είναι ότι ακυρώνονται οι βαθμολογίες δύο χωρών που ψήφισαν χθες το βράδυ καθώς σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση των διοργανωτών του διαγωνισμού το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας τους δεν ήρθε, όπως ορίζει η EBU από το televoting και την κριτική τους επιτροπή σε αντιστοιχία 50%-50% αλλά μόνο από το televoting. Κάτι που απαγορεύεται από τους κανονισμούς. πιο συγκεκριμένα, τα Σκόπια και το Μαυροβούνιο έδωσαν τις ψήφους τους στον χθεσινό τελικό μέσω televoting.

Η ανεξάρτητη αρχή του διαγωνισμού που ελέγχει τις ψηφοφορίες διαπίστωσε τα παραπάνω και τα έκανε γνωστά στον Πρόεδρο της επιτροπής του διαγωνισμού. Ο αποκλεισμός των κριτών των συγκεκριμένων χωρών θα συζητηθεί περαιτέρω σε μίτινγκ τον ερχόμενο Ιούνιο. Εκείνο που δεν γνωρίζει κανείς είναι αν επηρεάζεται ή όχι το τελικό αποτέλεσμα μιας και καθ’ όλη τη διάρκεια του χθεσινού τελικού, η μάχη για τη νίκη δόθηκε ανάμεσα στη νικήτρια Σουηδία και τη δεύτερη Ρωσία…
gossip-tv.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *