«Βόμβα» και στην Πορτογαλία με Μαρινάκη!

1Εκτενή αναφορά στην εμπλοκή του ονόματος του Βαγγέλη Μαρινάκη με το φερόμενο ως χειραγωγημένο Ολυμπιακός – Βέροια 3-0, κάνει ο πορτογαλικός Τύπος που επισημαίνει τον κίνδυνο υποβιβασμού που αντιμετωπίζουν οι ερυθρόλευκοι. «Στολίζουν» και τον Περέιρα!Μέχρι την Πορτογαλία έφτασαν τα μαντάτα για το ύποπτο ματς Ολυμπιακός – Βέροια 3-0, για το οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να εμπλέκεται μαζί με τον πρόεδρο της Βέροιας Γιώργο Αρβανιτίδη.

«Βόμβα στην Ελλάδα: Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ύποπτος για στημένα παιχνίδια» γράφει το maisfutebol, το οποίο επισημαίνει ότι «στην Ελλάδα μιλούν για έξοδο από το Τσάμπιονς Λιγκ και ακόμη για πιθανό υποβιβασμό της ομάδας που πριν από ένα μήνα κατέκτησε το 42ο πρωτάθλημά της υπό τις οδηγίες του Βίτορ Περέιρα».

Το θέμα της εμπλοκής του ονόματος του Μαρινάκη «έπαιξε» ψηλά και στις δύο μεγάλες αθλητικές εφημερίδες της Πορτογαλίας. Η Abola γράφει: «Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον φόβο του υποβιβασμού», προσθέτοντας ότι «σχεδόν ένα μήνα μετά την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός του Βίτορ Περέιρα, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο του υποβιβασμού εξαιτίας μιας υπόθεσης διαφθοράς στην οποία εμπλέκεται ο πρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Μαρινάκης».

Επιπλέον η άλλη μεγάλη αθλητική εφημερίδα της χώρας, η Record, επισημαίνει: «Ο Ολυμπιακός εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς» και στο κείμενο αναφέρει πως «ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, της ομάδας στην οποία βρίσκεται προπονητής ο Βίτορ Περέιρα, κατηγορείται ότι είχε συμφωνήσει με τον πρόεδρο της Βέροιας για το αποτέλεσμα του αγώνα το 2013 με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 3-0».

«Στολίζουν» τον Βίτορ Περέιρα οι Πορτογάλοι

Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν και τα σχόλια των Πορτογάλων οπαδών για το θέμα με το σκάνδαλο στην Ελλάδα. Αρκετά από αυτά επικεντρώνονται στον τεχνικό του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, κατηγορώντας τον ότι πήγε στην …κατάλληλη ομάδα, αφού και στην Πόρτο, όπως υποστηρίζουν αρκετοί Πορτογάλοι, ήταν μαθημένος να κερδίζει με τη βοήθεια της διαιτησίας!

«Ωραία, έτσι έχει συνηθίσει να κερδίζει ο Περέιρα», «έτσι κερδίζει ο Βίτορ Περέιρα με τις ομάδες του», «για τον Βίτορ Περέιρα δεν είναι καινούργιο να κερδίζει τα πρωταθλήματα με αυτόν τον τρόπο», «ο Ολυμπιακός είναι ο κατάλληλος σύλλογος για να δουλέψει ο Περέιρα», «έτσι εξηγούνται όλα, δεν υπάρχει καλύτερος από τον Περέιρα για αυτόν τον σύλλογο», είναι μερικά από τα πικρόχολα σχόλια για τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού, που εμφανέστατα δεν έχει και μεγάλη συμπάθεια από τους οπαδούς της Μπενφίκα και των άλλων συλλόγων της χώρας, πλην της Πόρτο…

Πηγη sdna

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *