Βόμβα Μεγατόνων Απο ΗΠΑ Γερμανία: Παραδίδουν Χριστοφοράκο Στην Ελλάδα Σε Αντάλλαγμα Το Όνομα Μακεδονία Στα Σκόπια;!

Σάν κάτι να μην πάει καλά με την επίλυση του ονόματος των Σκοπίων, και σε διάστημα μικρότερο των τριών μερών, έχουν πέσει λιτή και δεμένη απο τις μεγάλες δυνάμεις να πιέζουν την Ελλάδα!
Μετά την ωμή παρέμβαση του Αντιπρόεδρου των ΗΠΑ, Μάικλ Πενς, γιά το Σκοπιανό, τάσσοντας υπέρ του Μακεδονία του Ίλιντεν ως μια σπουδαία λύση, και εκφράζοντας την απορία του πως δεν έγινε αποδεκτό απο την αντιπολίτευση και των δυο χωρών, μιας και η συμφωνία ήταν κοινά αποδεκτή και απο τον Ζάεφ,αλλα και απο τον Τσίπρα!
Τώρα την σκυτάλη των πιέσεως την πήρε η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, με τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και με τον Πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, καταλογίζοντας και στους δυό, πολιτική παιδιάστικη, αφού φέρεται Γερμανία, ΗΠΑ, Ελλάδα, Σκόπια, να είχαν συμφωνήσει όλοι μαζί απο κοινού στο Μακεδονία του Ίλιντεν, στην Σόφια, με τις δυο χώρες να κάνουν πίσω τελικά, μετά τον σάλο που σήκωσε αυτή η πρόταση!
Η τρίτη παρέμβαση έρχετα εις δυπλούν στην συνάντησή με τον Αμερικανό ομόλογό Μάικ Πομπέο στην Ουάσιγκτον, που θα έχει ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στις ΗΠΑ, αλλά και με τον βοηθό Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Γουές Μίτσελ.
Κοτζιάς και Τσίπρας φέρονται να γκρινιάζουν, και να λένε απο κοινού σε ΗΠΑ και Γερμανία, οτι η αντιπολίτευση μαζι με τους εταίρους τους στην Κυβέρνηση, ΑΝΕΛ, βάζουν εμπόδια ωστε να μην βρεθεί λύση, με τις ΗΠΑ και Γερμανία να τους διαβεβαιώνουν μαγικά, οτι πολύ σύντομα έχουν ένα σχέδιο Β, που θα παρακάμψει όλες αυτές τις δυσκολίες? Μήπως θα σκάσει νέα βόμβα με το Σκάνδαλο Siemens στην Ελλάδα, και θα δούμε παράδοση απο της δικαστικές αρχές της Γερμανίας, του Χριστοφοράκου στην Ελλάδα? Βάζοντας Μπουρλότο σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ?
Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: [email protected]
http://priftisnews.blogspot.gr/2018/05/blog-post_22.html Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *