«Βόμβα» στο Survivor 2: Νέα οικειοθελής αποχώρηση στους Διάσημους (βίντεο)

Και ενώ το Survivor 2 έχει κάνει μια μικρή παύση για το Πάσχα, τα spoiler alert δίνουν και παίρνουν.

Και ενώ δεν υπάρχει προγραμματισμένη αποχώρηση, μεταφέρουν ειδήσεις περί μιας πιθανής οικειοθελούς αποχώρησης. Κάτι για το οποίο η παραγωγή έδειξε να προετοιμάζει το κοινό.

Ο λόγος για την Ολγα Φαρμάκη, μια από τις παρουσίες του φετινού Survivor που ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή και αποτέλεσαν κάτι σαν έκπληξη. Μη γνωρίζοντάς την ουσιαστικά μέχρι τώρα το τηλεοπτικό κοινό είχε τη δυνατότητα να τη γνωρίσει και όπως φαίνεται από τα tweets να την εκτιμήσει.

Το πρώην μοντέλο και νυν fashion blogger δεν είναι σε καθόλου ψυχολογική κατάσταση, της λείπουν έντονα οι δικοί της άνθρωποι και δείχνει όλο αυτό να την έχει καταβάλλει συναισθηματικά.

Μάλιστα, σε ένα από τα τελευταία επεισόδια είχαμε δει την Ολγα Φαρμάκη να κάθεται μόνη της, σε ένα βράχο και να είναι σκεπτική ενώ στην κάμερα είχαν μιλήσει και οι συμπαίκτες της εκφράζοντας αγωνία για το πώς αισθάνεται.

Η παραγωγή προσπαθεί να την μεταπείσει ωστόσο μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε για να επιβεβαιώσουμε τι τελικά θα γίνει, μιας και φέτος η παραγωγή κρατά τις οικειοθελείς αποχωρήσεις μυστικές για όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί, όπως έγινε με την Μαρία Σαμαρίνου και τον Τεό Θεοδωρόπουλο.

Tην άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Ολγας Φαρμάκη σχολίασαν και στο SurvivorPanorama:

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *