«Βόμβα» Τράγκα: «Υπουργός μου είπε ότι ο ‘ναρκέμπορας’ θα πάει φυλακή»

Βόμβα μετατόνων έριξε από την εκπομπή του «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90,1 ο Γιώργος Τράγκας, αναφερόμενος στην επίθεση της κυβέρνησης διά των non paper στον Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Στο συμβούλιο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων ο Μαρινάκης θα δικαιωθεί πανηγυρικά. Είναι τέτοια η ένταση και το πάθος των κυβερνητικών ανακοινώσεων και τόσες οι κυβερνητικές προβλέψεις και οι προφητείες που μέχρι κι εγώ στο κινητό μου έχω μήνυμα που λέει «ο ναρκέμπορας θα πάει φυλακή». Και είναι υπουργός. Πώς το ξέρει. Γιατί είναι γνώστης μιας δικαστικής διερεύνησης; Υπάρχει κυβέρνηση που ταυτόχρονα είναι ο επιθεωρητής Λακόμπ; Η κυβέρνηση είναι ταυτόχρονα ντετέκτιβ; Έχει δικαίωμα να εισέρχεται και να εποπτεύει διαδικασιών της Δικαιοσύνης;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Τράγκας και συνέχισε:
«Ο Μαρινάκης θα δικαιωθεί στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ευρώπης, γιατί; Γιατί είναι αυταπόδεικτο. Μόλις δουν τον όγκο των κυβερνητικών προβλέψεων και χαρακτηρισμών και προφητειών της κυβέρνησης ότι αυτός θα καταδικαστεί οπωσδήποτε, ότι είναι εναντίον ναρκέμπορας. Μόλις δουν στο Συμβούλιο της Ευρώπης, ότι ένας που είναι υπό δίωξη και έχει το τεκμήριο της αθωότητας, ήδη ότι έχει βγάλει απόφαση η κυβέρνηση, ότι είναι έτσι, ότι έκανε αυτά, θα δικαιωθεί πανηγυρικά και θα έχουμε άλλα προβλήματα μετά πολιτικά. Εκτός κι αν η κυβέρνηση θέλει να κάνει ήρωα τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Να τον κάνει ευρωπαϊκό ήρωα. Πολίτη Κέιν.
«Μόλις διαβάσουν στο Συμβούλιο της Ευρώπης ότι η κυβέρνηση λέει ότι αυτός θα καταδικαστεί οπωσδήποτε έχει τελειώσει και η ιστορία στην πρώτη συνεδρίαση. Μόλις διαβάσουν τα μέλη του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ευρώπης ότι έχει βγει ο πρωθυπουργός της χώρας στον οποίο απέδωσε την ευθύνη ο κος Τζανακόπουλος, της κειμενογραφίας και έχει πει ναρκέμπορο κάποιον που δεν έχει περάσει από δίκη, ούτε από πουθενά, ο Μαρινάκης θα δικαιωθεί πανηγυρικά από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Είναι αδιανόητη για τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, η γνώση από κυβερνήσεις δικαστικών υποθέσεων. Είναι αδιανόητη η εμπλοκή των κυβερνώντων σε μια έρευνα και γενικά σε δικαστικές υποθέσεις. Αυτά γίνονται σε καθεστώτα τύπο Μαδούρο.» Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *