Γάμος «αλά ελληνικά» για την Μαρία Μενούνος και γλέντι στην Αρκαδία

Γάμος «αλά ελληνικά» για την Μαρία Μενούνος και γλέντι στην Αρκαδία

Η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια πραγματοποίησε το όνειρό της να παντρευτεί στην Ελλάδα

Το Άκοβο Αρκαδίας, το χωριό του πατέρα της επέλεξε η Μαρία Μενούνος να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της, Keven Undergaro.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία έφτασε με άμαξα με το άρωμα Ελλάδας να είναι έντονο, από το φαγητό μέχρι τον στολισμό.

Το νυφικό της Μαρίας Μενούνος, σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη.

Το μυστήριο ήταν ανοιχτό και σχεδόν όλο το χωριό ήταν στους δρόμους για να δει από κοντά το ζευγάρι ενώ έξω από την εκκλησία στήθηκε παραδοσιακό γλέντι. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Δηλώνοντας περήφανη για τις ελληνικές της ρίζες, η παρουσιάστρια είχε εκφράσει από καιρός την επιθυμία της να κάνει και θρησκευτικό γάμο, μετά τον πολιτικό που έκανε στην Times Square την περασμένη Πρωτοχρονιά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

View this post on Instagram

Thoughts…#mariaandkevensbigfatgreekwedding

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια είχε μιλήσει στο Happy Day για αυτή την πολύ σημαντική στιγμή της ζωής της και την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

«Η μαμά μου είναι άρρωστη και λέμε καλό είναι να το κάνουμε. Πάντα ήθελα να κάνουμε τον γάμο στην Ελλάδα. Ήθελα να τιμήσω το Άκοβο και την Ελλάδα, σας έχω όλους στην καρδιά μου. Ο γάμος θέλω να είναι απλός, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να φάμε, να πιούμε, δεν θέλω να είναι τόσο σοβαρός. Μετά τον γάμο θα πάμε ταξίδι στην Ελλάδα και στην Ιταλία» είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μενούνος.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι έχει δύο νυφικά και ότι μετά την Ελλάδα, θα ταξιδέψουν στην Ιταλία, στη χώρα του αγαπημένου της.

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *