Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στα Playoffs με το Nike Freak 1

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στα Playoffs με το Nike Freak 1

Λίγες εβδομάδες έμειναν για να δούμε το πρώτο signature shoe του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Θα το φορέσει στα Playoffs, πριν εκείνο κυκλοφορήσει στην αγορά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Με… ευνοϊκό αέρα θα μπει στα Playoffs ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς σε αυτά αναμένεται να φορέσει για πρώτη φορά το νέο παπούτσι που θα φέρει το όνομά του. Σύμφωνα με το solecollector.com ο CEO της Nike, Μαρκ Πάρκερ, δήλωσε πως ο ηγέτης των Μπακς θα λανσάρει το Nike Freak 1 σε κάποια φάση της postseason, πριν το παπούτσι κυκλοφορήσει στην αγορά τον Ιούνιο και σε περισσότερα χρώματα τον Αύγουστο.

Ο Αντετοκούνμπο είχε υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με την διάσημη εταιρεία πριν από ενάμιση χρόνο, ενώ μέρος της συμφωνίας των δύο πλευρών ήταν το signarure shoe που θα δούμε σε μερικές εβδομάδες. Όλα δείχνουν πως θα έχει λευκό και μαύρο χρώμα, ενώ θα υπάρξει και κάποια έκδοση με κόκκινο αργότερα το καλοκαίρι. Η λογική λέει πως το μοντέλο που θα φορέσει ο Γιάννης θα έχει και το μπλε για να τιμήσει την Ελλάδα, αλλά και το πράσινο για να τιμήσει τη Νιγηρία.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *