Γιατί οι άντρες πρέπει να αυνανίζονται πιο συχνά

Σύμφωνα με τους επιστήμονες η αυτοικανοποίηση κάνει το ισχυρό φύλο πιο έξυπνο

Παλαιότερα, υπήρχε ο μύθος ότι ο αυτοικανοποίηση μπορεί να προκαλέσει τύφλωση. Σήμερα επιστήμονες ισχυρίζονται ο αυνανισμός κάνει τους άνδρες πιο έξυπνους.

Νέα μελέτη δείχνει ότι ο αυνανισμός κάνει καλό στην υγεία και γενικότερα στο ευ ζην.
Σε έρευνα της ιαπωνικής εταιρείας κατασκευής σεξουαλικών βοηθημάτων “Sex Tenga” που διεξήχθη σε δείγμα 1200 ανδρών από τις ΗΠΑ, προέκυψαν τα ακόλουθα συμπεράσματα:
Στο ερώτημα:”Πόσο συχνά οι άνδρες βάζουν το χέρι τους μέσα από το παντελόνι τους;”, το 42% των Αμερικανών δήλωσαν ότι αυνανίζονται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ενώ το 20% παραδέχτηκαν ότι αυτοικανοποιούνται τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα.

“Η έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι που έχουν σεξουαλική αυτογνωσία και αυνανίζονται συχνότερα, έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε πολλούς τομείς “, επισημαίνει ο σεξοθεραπευτής καθηγητής, Κρις Ντόναγκ από την αμερικανική επιθεώρηση “Ανδρική Υγεία” και προσθέτει:”Οι άνδρες που αυτοικανοποιούνται συχνότερα “δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία και το σώμα τους”.

“Στην πράξη, έχω διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι που είναι άνετοι με την σεξουαλικότητά τους, είναι επίσης πιο ικανοποιημένοι με το σώμα τους”, υπογραμμίζει ο καθηγητής Ντόναγκ.

Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι, η εκσπερμάτιση έχει πολλά οφέλη για τους άνδρες όπως για παράδειγμα,τους ανακουφίζει από το στρες και ενισχύει το ανοσοποιητικό.

Και μια άλλη μελέτη, αυτή τη φορά από ερευνητές της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ έδειξε ότι, ένας οργασμός την ημέρα, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη.Το πώς ένας άνδρας φθάνει σε οργασμό- με χέρι ή χωρίς- δεν έχει σημασία για τους επιστήμονες…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *