Γιατί το ανθρώπινο γένος την έχει πατήσει ανεπανόρθωτα (με φωτογραφικές αποδείξεις Σοκ)

Τα αποτελέσματα του υπερπληθυσμού και της υπερκατανάλωσης σε εικόνες
Δεν απαιτούνται παρά μόνο απολύτως βασικές γνώσεις Ιστορίας για να συνειδητοποιήσει κανείς ότι
η ανθρωπότητα «σερφάρει» ακόμα το μεγάλο κύμα της Βιομηχανικής Επανάστασης, της διαδικασίας δηλαδή που μετασχημάτισε, επιτάχυνε και μεγέθυνε δραματικά την παραγωγική διαδικασία.
Περισσότερο καύσιμο, περισσότερες μηχανές, συντριπτικά μεγαλύτερη παραγωγή, ωκεανοί χρημάτων και πολύ περισσότεροι άνθρωποι, ήταν τα άμεσα και χειροπιαστά αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας, μέχρι και τη δεκαετία του 1960 – όταν κάποιοι παρατήρησαν για πρώτη φορά οτι ο συνδυασμός βιομηχανοποίησης και πληθυσμιακής έκρηξης μπορεί να καταστρέψει το σύστημα… και μάλιστα πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζουμε.
Δηλαδή η ασταμάτητη και γεωμετρικά αυξανόμενη καπιταλιστική ανάπτυξη και αύξηση του πληθυσμού, σε ένα πλανήτη με πεπερασμένους πόρους, είναι κάπως εχμμ… αδύνατη ρε Τζήμερα.
Για του λόγου το αληθές, ορίστε 12 χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το βιβλίο «Overdevelopment, Overpopulation, Overshoot» που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες από τη διεθνή οργάνωση «Population Speak Out»:Labels Αποκαλύψεις, Περίεργα – Απίστευτα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Article Source – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *