ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ!!! Δείτε την ΑΓΓΕΛΙΑ γνωστής εταιρείας… τι ζητά από τους υποψηφίους???? (PHOTOS)

39Η αγγελία που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο πριν από λίγες μέρες, προκαλεί πολλές συζητήσεις στους κόλπους των χρηστών, καθώς πρόκειται για πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ένδυσης και όχι μόνο. Η εταιρεία ψάχνει υπάλληλο με… ιδιαίτερα προσόντα, τα οποία φαίνονται σε κόκκινο κύκλο στην επόμενη φωτογραφία.

Όπως διαβάζουμε: »η εργασία απαιτεί φυσική ικανότητα (ο/η υπάλληλος θα πρέπει να μπορεί να σκύβει, να τεντώνεται, να κάνει βαθιά καθίσματα, να ανεβαίνει σκάλες και να στέκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα).

 

 

Όλα αυτά δυο μήνες μετά την απάντηση μουσικού σε αγγελία που έβαλε εστιάτορας. Ο εστιάτορας ήθελε να βάλει στο μαγαζί του ζωντανή μουσική, αλλά δεν ήθελε να πληρώνει τους μουσικούς. Έτσι όπως βλέπετε στην μικρή αγγελία ζήτησε μουσικούς να παίζουν δωρεάν, με μοναδικό κέρδος για τους ίδιους, να προωθούν τη δουλειά τους και να πουλάνε CD.

Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση που βλέπετε, στο ίδιο πνεύμα. Τονίζεται πως μια ομάδα μουσικών ψάχνει για εστιάτορα που θέλει να προωθήσει τη δουλειά του δωρεάν και γι′αυτό το λόγο, του παραχωρούν το σπίτι τους για να τους μαγειρεύει.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *