Γιορτή της Μητέρας 2019: Το μήνυμα της Ρούλας Ρέβη για τις μαμάδες με δίδυμα

Γιορτή της Μητέρας 2019: Το μήνυμα της Ρούλας Ρέβη για τις μαμάδες με δίδυμα

Δείτε τι έγραψε η γνωστή φωτογράφος στο Instagram

Γιορτή της Μητέρας και αρκετά ήταν τα γνωστά πρόσωπα από τη showbiz που θέλησαν μέσα από τα social media να στείλουν τις ευχές τους για τις δικές τους μαμάδες, αλλά και τις μαμάδες όλου του κόσμου. Μηνύματα που ξεχώρισαν, αλλά και κατάφεραν να συγκινήσουν τους χρήστες του διαδικτύου με τα τρυφερά τους λόγια.

Ένα από αυτά ήταν και της Ρούλας Ρέβη. Η γνωστή φωτογράφος έχει αποκτήσει δίδυμα από το γάμο της με τον Αποστόλη Τότσικα και θέλησε την Ημέρα της Μητέρας να στείλει μία μεγαλύτερη αγκαλιά στις μαμάδες που έχουν δίδυμα, μιας και όπως εξηγεί μεταξύ άλλων στην ανάρτηση της στο Instagram, οι μαμάδες αυτές «στις δυσκολίες έχουν διπλή δύναμη, διπλή αντοχή, διπλή καρδιά».

Δείτε το μήνυμα της Ρούλας Ρέβη, το οποίο συνόδευσε με μία φωτογραφία της από την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

«Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες! Εγώ θέλω να στείλω μια μεγαλύτερη αγκαλιά στις δίδυμο μανούλες γιατί από την πρώτη στιγμή έχουν την ευλογία να μοιράσουν διπλή αγάπη να μάθουν δικαιοσύνη να κοπούν στα 2 όλα όσα νιώθουν, να κοπούν με ακρίβεια. Οι μαμάδες αυτές στις δυσκολίες έχουν διπλή δύναμη, διπλή αντοχή, διπλή καρδιά! Να τις αγαπάτε διπλά! Χρόνια πολλά».

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *