Γιώργος Ουρσουζίδης Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στα Σκοπιανά ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (μα πόσο ξεφτιλισμένοι..πόσοοοοο) ΒΙΝΤΕΟ !

H ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΕΣΦΑΖΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛ Μίλησε ΣκοπιανοΒουλγάρικα μέσα στη Βουλή ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ.Ουρσουζίδης
Στην γλώσσα των ψευτομακεδόνων ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ, μίλησε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ουρσουζίδης που είναι μάλιστα εκλεγμένος στην Μακεδονία και συγκεκριμένα στην Ημαθία!
Σε αυτή την γλώσσα που η κυβέρνηση του αναγνωρίζει ως «Μακεδονικά» είχε το θράσσος να κλείσει την ομιλία του…
Στη συνέχεια μετέφρασε το μήνυμά του στους συναδέλφους τους λέγοντας:
«Αυτό στα ελληνικά, στην αρχαία ελληνική μακεδονική γλώσσα θα πει: Αγαπητοί γείτονες, όπως συμφωνήσαμε με τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας είναι καιρός να αφήσουμε πίσω όλα εκείνα τα οποία μας χώριζαν και να περάσουμε στην αλληλοκατανόηση, τη συνεργασία και την αγάπη. Μαζί στο μέλλον».
Κανείς τους δεν πτοήθηκε όταν ακούστηκε στην Βουλή των Ελλήνων η γλώσσα των κομιτατζήδων που έσφαζαν Έλληνες στην Μακεδονία;
Συγκεκριμένα, ο εν λόγω βουλευτής της Αριστεράς, καθώς τοποθετούταν επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένιου να πείσει τον εαυτό του και τους υπόλοιπους πως η συμφωνία είναι επωφελής για την χώρα μας, ξεκίνησε να μιλάει στην γλώσσα των Σκοπίων.
Να σημειωθεί πάντως οτι ουδείς απο τους παρευρισκομένους μπόρεσε να καταλάβει τι είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Labels Άρθρα, Ξυπνήστε Ρε Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *