Γι’ αυτά «εκτελεί» τον Καλογερόπουλο η ΚΕΔ

1Στην… κατάψυξη σκοπεύει να βάλει η ΚΕΔ τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, ύστερα από την έκθεση του Δημήτρη Κύρκου για τη διαιτησία του Αθηναίου ρέφερι στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο παρατηρητής από τη Θεσπρωτία έκανε χρήση του βίντεο και θεωρεί κάκιστη τη διαιτησία του Καλογερόπουλου, τον οποίο έχει βαθμολογήσει με 7.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Live Sport, ο παρατηρητής αποδίδει στον ρέφερι τα εξής λάθη:

1) Δεν σφύριξε πέναλτι σε ανατροπή του Ζουκουλίνι από τον Μαζουακού

2) Δεν έπρεπε να αποβάλει τον Μποτία στην ανατροπή του Αραβίδη

3) Έπρεπε να αποβάλει τον Ντίντακ με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ντουρμάζ.

και 4) έπρεπε να διατάξει επανάληψη στο πέναλτι του Μπουονανότε.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Κύρκος στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ φέρεται να είπε στον Καλογερόπουλο πως πήρε σωστές αποφάσεις και τον βαθμολόγησε με καλό βαθμό, αλλά η ΚΕΔ του επέστρεψε την έκθεση και με τη νέα βαθμολογία που του έβαλε ο Αθηναίος ρέφερι μπαίνει στην… κατάψυξη.

Την ίδια ώρα, ο Καλογερόπουλος δεν έχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του σε αγώνα του Europa League, καθώς θα είναι επιπρόσθετος στο παιχνίδι Σεντ Ετιέν-Βασιλεία για τους «32» της διοργάνωσης.

Από την πλευρά του, ο κ. Κύρκος είπε στο Goal πως πρόκειται για «τρεις φάσεις και για τις δύο ομάδες», ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το βίντεο που παίχθηκε στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», αναφέροντας πως το επεισόδιο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη έχει συμβεί στο ημίχρονο του αγώνα, αλλά τις απειλές τις δέχθηκε στο 30′, τονίζοντας πως γίνεται προσπάθεια να πληγεί η αξιοπιστία των καταγγελιών του.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *