Γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης και του θεάματος που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο

Γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης και του θεάματος που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο

Ο θάνατος τους είχε σκορπίσει θλίψη στον κόσμο

Ξημερώματα Παρασκευής, ανήμερα των γενεθλίων του ο Πάνος Ζάρλας αφήνει την τελευταία του πνοή, μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού. Η είδηση του τραγικού θανάτου του νικητή του Power of love κάνει το γύρο του διαδικτύου και των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών.

Τα τραγικά νέα του χαμού του, μόλις στα 28 χρόνια, σκόρπισαν τη θλίψη στον κόσμο που τον γνώρισε μέσα από το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ (μιας και ως παρουσία ήταν από τις διακριτικές που έχουν περάσει σε ριάλιτι) και τους φίλους του. Και ξύπνησαν άσχημες μνήμες του παρελθόντος, με ανάλογες τραγικές ειδήσεις γνωστών ανθρώπων της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, του αθλητισμού και του τραγουδιού που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία.

Παντελής Παντελίδης

Ήταν Πέμπτη πρωί στις 16 φεβρουαρίου του 2016, όταν στις τηλεοπτικές εκπομπές διακόπτουν για να μεταδώσουν την είδηση πως πασίγνωστος τραγουδιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη. Λίγο μετά, ανακοινώνουν ότι ο τραγουδιστής δεν είναι άλλος από τον Παντελή Παντελίδη. Και ήταν από εκείνες τις τραγικές ειδήσεις που κανείς δεν ήθελε να πιστέψει. Κανείς δε μπορούσε να χωνέψει ότι το νέο αστέρι του λαϊκου πενταγράμμου, ο αυτοδημιούργητος τραγουδιστής και αγαπημένος του κόσμου θα άφηνε την τελευταία του πνοή, μετά το τροχαίο με το θηριώδες τζιπ του.

Στο αυτοκίνητο επέμβαινε ο ίδιος, η Φρόσω Κυριάκου (που τραυματίστηκε ελαφρά) και η Μίνα Αρναούτη (που ακόμη προσπαθεί να επανέλθει από τον σοβαρότατο τραυματισμό της). Στην κηδεία του Παντελίδη έγινε λαϊκό προσκύνημα, με τον κόσμο να δίνει το παρών στο ύστατο «αντίο» του αγαπημένου τους παιδιού. Ακόμη και σήμερα, η αγάπη του κόσμου δεν έχει «σβήσει» για εκείνον.

Τόμας Πρωτόπαππας

Πρωί Κυριακής 17 Μαρτίου 2013 και ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος είχε σημειώσει επιτυχία μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Βασιλιάδες», ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του με προορισμό το στούντιο στο οποίο θα γίνονταν τα γυρίσματα της εκπομπής Dr Cook. Κάποια στιγμή και ενώ είχε ήδη μπει στην Αττική οδό, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να τηλεφωνήσει, όμως, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω του ένα λευκό βανάκι. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα ο Τόμας Πρωτόπαπας να χτυπήσει στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του και να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολύ σοβαρούς τραυματισμούς.

Μταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ και παρέμεινε στην Εντατική Μονάδα παρακολούθησης για 66 ημέρες. Αυτό το διάστημα, όλοι ήλπιζαν στο θαύμα και ο νερός ηθοποιός με τα έντονα γαλανά μάτια να έβγαινε νικητής μέσα από τη μάχη αυτή. Αλλά, δεν τα κατάφερε και το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου το 2013έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας στη θλίψη στο Πανελλήνιο.

Άννα Πολλάτου

Ήταν 17 Μαΐου του 2014 όταν η είδηση του τραγικού θανάτου της Άννας Πολλάτου πάγωσε το Πανελλήνιο. Η αθλήτρια και ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής, άφησε την τελευταία της πνοή στην εθνική οδό Πύργου – Πατρών κι ενώ κατευθυνόταν προς το λιμάνι της Κυλλήνης.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, εκείνη την ώρα έπεφτε χαλάζι και η άτυχη 30χρονη κοπέλα προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο. Φρέναρε απότομα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να «καρφωθεί» σε ένα αγροτικό φορτηγάκι, που ήταν σταματημένο. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Κωνσταντίνος Παπαχρόνης

Το τροχαίο με τη μοτοσικλέτα στοίχισε τη ζωή του Κωνσταντίνου Παπαχρόνη. Ο 31χρονος ταλαντούχος ηθοποιός το 2008 επέβαινε στη μοτοσικλέτα του, όταν περίπου στις 4 τα ξημερώματα συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών Αμαλίας και Ξενοφώντος. Ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης φορούσε το κράνος του, όμως, πέφτοντας χτύπησε στον αυχένα και λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε. Η τραγική είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Θεόδωρος Αγγελόπουλος

Ο αναπάντεχος και τραγικός θάνατος του Θεόδωρου Αγγελόπουλου «πάγωσε» το Πανελλήνιο. Ο παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτης έχασε την ζωή του αναπάντεχα τον Ιανουάριο του 2012, στα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Η άλλη θάλασσα». Ο Αγγελόπουλος στη διάρκεια ενός διαλείμματος χτυπήθηκε από διερχόμενη μηχανή και τραυματίστηκε σοβαρά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, όπου άφησε την τελευταία του πνοή το ίδιο βράδυ, σε ηλικία 77 ετών.

Γιώργος Λουκανίδης

Ήταν γιος του σπουδαίου ποδοσφαιριστή και παλαίμαχου του Παναθηναϊκού. Τάκη Λουκανίδη. Συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τον Πρωινό Καφέ καθώς ήταν ο γυμναστής της εκπομπής του ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λουκανίδης ήταν ένα χαμογελαστό και καλό παιδί, έχοντας μόνο συμπάθειες στον χώρο του, αλλά και στο κοινό.

Έτσι, η είδηση ότι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στις 10 Αυγούστου το 1998, σκόρπισε σε όλους απέραντη θλίψη. Ο 31χρονος γυμναστής επέστρεφε με φίλο του τα ξημερώματα από νυχτερινή διασκέδαση στον Κάλαμο, όταν στο 35ο χλμ. της Μαρκόπουλου – Ωρωπού, ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα να χτυπήσει με δύναμη από την πλευρά του συνοδηγού σε κολόνα της ΔΕΗ. Ο Γιώργος Λουκανίδης έχασε ακαριαία τη ζωή του.

Πέτρος Λοχαϊτης

Τον γνωρίσαμε μέσα από παλιές καλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Κυρίως, τον γνωρίσαμε μέσα από τις συνεργασίες του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, με την οποία ήταν καλοί φίλοι. Ο λόγος για τον Πέτρο Λοχαϊτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 1976, μόλις στα 43 του χρόνια σε τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του και καθώς κατευθυνόταν προς τον Θεολόγο. Ο ηθοποιός έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω σε βράχο, με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Γιώργος Νάιδας

Τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι του Mega, Bar. Και μπορεί να μην παρέμεινε για πολύ καιρό μέσα σε αυτό, όμως, ο έντονος χαρακτήρας του έκανε αισθητή την σύντομη παρουσία του. Άλλωστε, ο Γιώργος Νάιδας ξεχώρισε αμέσως και για το ιδιαίτερο στυλ του.

Τον Αύγουστο του 2008 ο 34χρονος Νάιδας είχε τροχαίο με τη μηχανή του στη Νάξο, ενώ άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά πριν την άφιξη του πλωτού τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Αυγούστου στο λιμάνι της Σύρου κατά τη διακομιδή του από τη Νάξο στο Νοσοκομείο της Σύρου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *