Γουίλιαμς-Γκος: “Ό,τι καλύτερο για να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη του Μπλατ”

Γουίλιαμς-Γκος: "Ό,τι καλύτερο για να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη του Μπλατ"

Διατεθειμένος να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να ανταποκριθεί στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος στάθηκε και στις δυκολίες που παρουσιάζει το ματς του Ολυμπιακού με την Χίμκι (17/1, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Ο Νάιτζερ Γουίλιαμς-Γκος μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Χίμκι (17/1, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), αλλά και τις ευθύνες που δημιουργούνται από την εμπιστοσύνη που του έχει ο Ντέιβιντ Μπλατ.

"Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είμαι χαρούμενοι που παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να παίξουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη", ανάφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Αμερικανός γκαρντ, ενώ παρατήρησε επίσης πως "δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Η Χίμικι παίζει διαφορετικά (σ.σ. χωρίς τον Σβεντ). Δεν θα πω αν αυτό είναι καλό ή άσχημο. Θα πω πως μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

Για τους φιλάθλους τόνισε: "Είναι πάντα καλό να παίζεις στην έδρα σου. Θα εκμεταλλευτούμε την ατμόσφαιρα και την ενέργεια που θα πάρουμε από τους φιλάθλους για να φτάσουμε στη νίκη. Είναι η δεύτερη σεζόν μου στην Ευρώπη. Και στην Πάρτιζαν είχαμε πολύ καλούς οπαδούς. Ένα από τα καλύτερα στοιχεία του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι οι φίλαθλοι και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν".

Τέλος, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δεν έκρυψε πως "νιώθω πολύ καλά. Ως ομάδα είμαστε σε πολύ καλή θέση και κινούμαστε στην σωστή κατεύθυνση", ενώ αναφερόμενος στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ντέιβιντ Μπλατ αφήνοντας τον στο παρκέ και στα τελευταία λεπτά κρίσιμων αγώνων, είπε πως "το σημαντικό είναι όποιος βρίσκεται στο παρκέ, να παίρνει την σωστή απόφαση. Αν με εμπιστευτεί, θα κάνω ό,τι καλύτερο για να πάρω την σωστή απόφαση".

Photo credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *