Γουόριορς: Με Ιγκουοντάλα, αλλά χωρίς Ντουράντ στο Game 2 με τους Ράπτορς

Γουόριορς: Με Ιγκουοντάλα, αλλά χωρίς Ντουράντ στο Game 2 με τους Ράπτορς

Ο Στιβ Κερ δήλωσε ότι ο Αντρέ Ιγκουοντάλα θα αγωνιστεί στο Game 2 των τελικών με τους Ράπτορς (03:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), ωστόσο ο Ντουράντ θα μείνει, πάλι, εκτός.

Ενα καλό και ένα κακό νέο για τους φίλους των Γουόριορς. Ο Στιβ Κερ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, δηλώνοντας ότι ο Αντρέ Ιγκουοντάλα θα αγωνιστεί κανονικά στο Game 2 της σειράς των τελικών κόντρα στους Ράπτορς (03:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), ωστόσο ο Κέβιν Ντουράντ θα μείνει και σε αυτό το παιχνίδι εκτός.

"Δεν θα παίξει στο Game 2 ο Κέβιν. Η αλήθεια είναι ότι ελπίζαμε πως θα τα καταφέρει, αλλά πλέον μπορώ να το πω. Δεν προπονήθηκε. Έχουμε άλλη μία προπόνηση, αλλά ακόμα βρίσκεται σε στάδιο βελτίωσης. Είναι σχεδόν αδύνατο για αυτόν να παίξει στο Game 2" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κερ, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση, προσθέτοντας ότι ο Ιγκουοντάλα θα αγωνιστεί.

Ο τεχνικός των Γουόριορς θέλησε να ξεκαθαρίσει μάλιστα ότι το Γκόλντεν Στέιτ δεν σκοπεύει να ρισκάρει με τον Ντουράντ, προσθέτοντας πως όταν γυρίσει ο All Star φόργουορντ ίσως υπάρχει ένας περιορισμός στον χρόνο συμμετοχής του: "Όταν είναι έτοιμος να παίξει, θα παίξει. Ίσως να υπάρχει ένας περιορισμός στον χρόνο συμμετοχής του επειδή θα έχει να παίξει ένα μήνα, αλλά θα περιμένουμε να το μάθουμε αυτό. Όταν είναι έτοιμος να παίξει, θα παίξει και μετά θα συζητήσουμε τις λεπτομέρειες.

Το θέμα με τον τραυματισμό του είναι ότι δεν πρόκειται για έναν πρησμένο αστράγαλο ή γόνατο, όπου θα μπορούσε να αγωνιστεί με τον πόνο. Είναι ύπουλος τραυματισμός. Αν τραυματιζόταν ξανά στη γάμπα, τότε τελείωσε, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά στην σειρά. Περιμένουμε να δούμε λοιπόν πότε θα είναι έτοιμος να παίξει".

AP Photo/Mark J. Terrill

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *