Γράψε το hate comment που έχεις δεχτεί επάνω στο Diesel ρούχο σου

Γράψε το hate comment που έχεις δεχτεί επάνω στο Diesel ρούχο σου

Kεντρικό μήνυμα της καμπάνιας «The more hate you wear the less you care»

Η Diesel δημιουργεί customization labs στα καταστήματα της στο Golden Hall και στη Θεσσαλονίκη και δίνει την ευκαιρία στους φίλους της να κάνουν customization στο αγαπημένο τους κομμάτι από τη χειμερινή συλλογή.

Μετά το πολύ επιτυχημένο λανσάρισμα της καμπάνιας Haute Couture, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Nicki Minaj, Bella Thorne, Gucci Mane και άλλοι, η οποία τάσσεται εναντίον του ηλεκτρονικού εκφοβισμού και του cyber bullying, η Diesel δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της να νικήσουν το μίσος που δέχονται online, γράφοντας το αρνητικό σχόλιο που έχουν δεχτεί πάνω στο ρούχο που επιλέγουν.

Όλο τον Οκτώβριο, στα καταστήματα στο Golden Hall και Θεσσαλονίκη Αγίας Σοφίας 12, εκτός από τους πελάτες, θα προσαρμόσουν το αρνητικό σχόλιο στο ρούχο που θα επιλέξουν, Έλληνες ambassadors που έχουν δεχτεί μίσος, όπως ο Snik, η Κατερίνα Στικούδη, η Μαρία Κορινθίου, η Λάουρα Νάργες και άλλοι.

Για παράδειγμα η Nicki Minaj αποκαλέστηκε «THE BAD GUY», η Bella Thorne «SLUT» και ο Gucci Mane δέχτηκε το σχόλιο «Fuck You, Imposter».

Για να δούμε τι σχόλιο θα επιλέξουν οι Έλληνες ambassadors για να γίνει customized στο ρούχο τους.

Diesel stores:

  • Golden Hall τ. 2106837711
  • Αγίας Σοφίας 12 θεσσαλονίκη τ. 2310221205

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *