Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: «Οι φωτιές μπαίνουν για να αποσταθεροποιηθεί η Κυβέρνηση»!

Οργισμένη αντίδραση από τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο: «Αθλιότητες, δεν διαφέρει σε τίποτα με τον Καμμένο – Ντροπιάζουν τους αγωνιστές της Αριστεράς – Απόλυτη ξεφτίλα και παράνοια»
Την άποψη ότι οι φωτιές μπαίνουν και καίγονται άνθρωποι για να αποσταθεροποιηθεί η κυβέρνηση
για να μην βγούμε από τα μνημόνια εξέφρασε μέσα από το προφίλ του στο facebook ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, Τάσος Παπαζαχαρίας!
Στην ανάρτησή του που την συνοδεύει μάλιστα και με πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα εφημερίδων από το 1964 για τα γεγονότα στον Γοργοπόταμο αναφέρει: «Πριν από χρόνια προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν τη πολιτική ζωή της χώρας, έβαζαν νάρκες και σκότωναν το κόσμο σε γιορτές, όπως έγινε το Νοέμβριο του 1964 στο Γοργοπόταμο!
Τώρα για να αποσταθεροποιήσουν τη κυβέρνηση και για να μη προλάβουμε να ζήσουμε την έξοδο από τα εφιαλτικά μνημόνια, βάζουν φωτιές και καίνε τους Ανθρώπους»!!

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή Αρκαδίας, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου που έγραψε: "Διαβάστε τις αθλιότητες που γράφει ο Γραμ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, σε τι διαφέρει από τον Καμμένο! Ντροπιάζετε τους αγωνιστές της Αριστεράς. Το πάθος τους για να διατηρήσουν την εξουσία τους οδηγεί στην απόλυτη ξεφτίλα και στην παράνοια. Αξίζει να το κοινοποιήσετε, αξίζει να μάθουν όλοι τι σημαίνει στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ!"

Πηγή: kalimera-arkadia.gr Labels Άρθρα, Ξυπνήστε Ρε Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *